Inlägg från: hösthjärta |Visa alla inlägg
  • hösthjärta

    Helkroppstråden

    Åhhh.... SÅ avundsjuk! Såna otroligt vackra kvinnor! Och då är jag ändå hämningslöst hetero.Glad

    Skulle så gärna vilja vara med och leka, men min kropp är inte gjord för såna bilder. Sorgset konstaterar jag att det är tjejer som ser ut som 20-25 som får de flesta hejjaropen. Och de som är 40+ är ju bara överjävligt läckra.Så mycket livserfarenhet och sensualitet i samma paket.Förvånad
    Beundrar er för era kroppar och ert mod att lägga upp er här. Eller förresten.... fel! Varför behöver man så mycket mod om man ser ut så? My bad. Kan ni fotomodeller inte flytta på er så i får se några "normalfluffiga" kvinnor här också?   Flört 

  • hösthjärta
    Fotografen: nej flytta aldrig på dig och dina fantastiskt vackra bilder på dig och din sambo! 

    Skrev "fotomodeller" med en blinkning i ögat för att jag tycker att alla som visats här ser ut som sådana.
    Finns inte en chans i helvetet att dina bilder stör. Mina ord var snarast bittra ord till mig själv. Jag kunde ha sett ut som alla andra. Vill hylla alla vackra kvinnor som visas här.Skrattande
       
  • hösthjärta
    Serendipitet: du har fullkomligt rätt i att detta är en feel good-tråd på alla sätt. TS har verkligen lyckats där. De fåtal negativa kommentarerna har tystats. Nej, jag tycker att ni alla är så fina män som kvinnor. Och även om det finns ett ytterst fåtal som kanske inte tilltalar mig, så beundrar jag dem för modet att finnas här. Underbara människor!
    Och du, vackra kvinna; du önskade dig nåt kilo till. Jag har överflöd. Kan maila några till dig. Deal?Flört 
  • hösthjärta
    straight arrow skrev 2013-01-01 22:29:02 följande:


    Litet lätt beskuren...
    Kastar mig mot väggen för att få igång andningen. Uppenbarligen har jag satt något i halsen för jag bara gapar. Jisses!
  • hösthjärta
    Anonym (Batterikatten) skrev 2013-01-04 23:49:29 följande:
    Trevligaste tråden här.

    Så många fina bilder och inte en bitter eller elak kommentar någonstans.
    Trevlig helg på Er alla!

    (Tills jag lägger upp en bild på mig för då stängs väl tråden ned helt så det tar vi det lugnt med. )

    O, oj, oj så fel du har!
    Jag är bitter.
    Jäääävligt bitter!Skrikandes

    För att jag aldrig kommer att komma i närheten av att se ut som de  tjejerna/damerna/kvinnorna lägger ut här. Och för att jag har givit upp....

    Nä, skämt åsido; en härlig tråd som visar vackra människor. Och inte många otrevliga kommentarer nånstans. Glad
    Keep up the good work!    

      
  • hösthjärta
    Anonym (MrsSweetie) skrev 2013-01-04 12:14:52 följande:



    Här.
    Räcker det inte med en närbild på min rumpa?Obestämd..Tyst
    Så vacker du är Mrs.
  • hösthjärta
    Tom Araya skrev 2013-01-05 01:28:32 följande:
    Vi väntar på din bild nu "hjärtat". Flört

    Hmmm.... Jag vet inte jag.
    Mitt mellannamn är "Fegis". Det står framför mitt andra mellannamn: "Tjockis".
    Och jag kommer attvara upptagen hela natten med att gräva upp skopa efter skopa med mod.

    Tror att jag avstår för att skona andras psykiska hälsa.
    Men tack ändå.  Skäms
  • hösthjärta
    Anton Chigurh skrev 2013-01-05 10:23:17 följande:
    Även om du inte har en snygg kropp, hjärtat, kan du vara en vacker kvinna för det, bare det du skriver lite längre upp gör att jag redan ser dig som en vacker kvinna, tro mig hjärtat, det finns hur många snygga damer som helst som är allt annat än vackra.
    Jag avgudar smala kroppar, med relativt små arslen, det är det absolut snyggaste jag vet, det är min åsikt om vad som snyggast är, alla har vi en åsikt, men inte fan ratar jag andra för det, jag finner skönhet i hur många andra kroppstyper som helst för det. Jag tycker inte tjockt är snyggt, men kvinnan kan vara hur jävla vacker som helst för det. 

    Du kommer inte vara en heting i mina ögon, hjärtat, och det är som det är med det, alla är vi olika, däremot finns det garanterat någon som tycker du har den snyggaste kropp som går att hitta. Att jag inte tycker du har en snygg kropp kan du skita ett långt stycke, det skall du inte bry dig om alls. Din fina personlighet lyser igenom redan, å det är ett mycket stort steg på vägen mot det vackraste.

    Var modig......Hjärta

     
    Anton, Anton, Anton..... Jag visste att du skulle leverera.Kyss Du är en uppmuntrande gentleman, som inte säger ett ont ord om en kvinna. Att dina favoriter är i den smalare skalan vet jag redan, men jag kan överhuvudtaget inte ta illa upp när du skriver som du gör. Förstår precis vad du menar med skönhet respektive attraktion. Huruvida just du skulle finna min kropp attraktiv eller ej, spelar mindre roll.
    Faktum är att jag tror (inbillar mig, intalar mig själv) att de allra flesta män vill ha kvinnorna såsom du vill ha dina.
    Jag skulle bara vilja.......... som så många undersköna ladys redan gjort här, våga lägga upp en bild. (Bekräftelsehoror är vi väl alla Flört)
    Vad skulle vara det värsta? Att ingen kommenterar? Nej. För har man inget snällt att säga så är det bättre att vara tyst. Jag är rädd för att bli den första som skulle få eleka kommentarer, eller bli hånad.

    Oj. Sorry. Nu blev det lite för mycket allvar i den här lättsamma, underbara, vänliga tråden. Till alla övriga: hoppa bara över mina kommentarer och fortsätta visa oss alla de fantastiskt vackra kurviga kvinnorkropparna och de manliga, fullkomligt överheta "tappa hakan"- kropparna. Jag hyllar er!Skål

    Kram
Svar på tråden Helkroppstråden