• Anonym

    Helkroppstråden


    Kul tråd {#emotions_dlg.djavulsk} och då ska väl jag inte vara sämre nu när man sett så många vackra kroppar!! Här har ni ialf en 2 barns mamma, inte jätteung, men i sina bästa år! God Jul på er! 
  • Anonym
    Hannibal06 skrev 2012-12-19 11:45:45 följande:
    Vilken underbart fin kropp.......
    Tack du Hjärta
  • Anonym
    Mutter80 skrev 2012-12-19 11:59:43 följande:
    Anonyma! Ha ha ha, de står ju vem dom e i inläggen!

    Ja må vara en sk "torrboll" eller muttra men ja söker inte uppmärksamhet på detta sättet i alla fall, ja vill inte att mina barn en gång ska hitta sådana bilder på mig när de upptäcker internet!

    Totalt smaklöst, ni må gilla era kroppar, men varför lägga ut dom, då kan ni ju lika gärna lägga ut dom på nån porrsajt eller knullkontakt eller va dessa sider må heta!

    Tack för mig, fortsätt ni med era sjuka lekar!

    De märks att ni måste "visa upp er" för att få bekräftelse på om ni duger som ni är o va andra ska tycka om era "perfekta" kroppar!!!



    Det är ju bara se vilka det är som skriver....de mest desperata på fl med hopp om att någon inboxar dom. Titta på alla andra trådar i forumet så ser du alltid samma patetiska killar.
  • Anonym
    Mutter80 skrev 2012-12-19 12:06:30 följande:
    Är du med mig eller emot mig!



    Med....tycker hela tråden är sorglig.
  • Anonym
    Tom Araya skrev 2012-12-19 12:05:17 följande:
    Oj Förvånad, du tränar en del va? Snudd på tvättbräda där. Mycket välsvarvad kropp men det jag nog lägger mest märke till är håret...underbart! Solig
    Tack ska du ha!

    Löpning är det jag tränar mest och det blir några gånger i veckan men efter nyår tänkte jag dra igång någon dag i veckan på gymmet också. =)

    Håret lägger jag ner mer tid på än träningen, ha ha ha! ;)
  • Anonym
    Mutter80 skrev 2012-12-19 12:24:34 följande:
    Varför då, de e SLAMPIGT!!!!
    90 talet ringde och ville ha sina värderingar tillbaks!
  • Anonym

    Åh, låt Mutter vara butter och låt tråden fortsätta i samma härliga anda som innan!

  • Anonym

    Detta ska vara en trevlig tråd. Det var i alla fall min intention. Ett album med bilder som visar att alla faller någon i smaken och att den personen kan få höra det. Jag lade den under Sex & sånt för att jag räknade med att medlemmar som inte vill konfronteras med andras kroppar (eller som tycker att det är moraliskt antastligt att andra visar bilder av hur de ser ut) lätt skulle kunna undvika den. 

    Jag borde ha snitslat banan bättre för dem som nu ändå blivit upprörda och mot sin vilja tillbringat lång tid i tråden med att utsätta sina ögon och sin högtstående moral för dubiösa andra. Av respekt för Mutter och hennes partner kommer jag hädanefter att duscha med kläderna på. Se det som ett försök att göra bot och bättring. Eventuellt kommer jag också att censurera mina drömmar. 

  • Anonym
    GAGA skrev 2012-12-19 09:52:18 följande:
    Inte i klass med er andra, men jag är inte här för att dekorera heller så
    Mycket underbara bröst! Hälsningar från en avundsjuk tjej ;)
Svar på tråden Helkroppstråden