• Anonym
    Äldre 18 Dec 09:22
    35991610 visningar
    139596 svar
    -15 +35
    139596
    35991610

    Helkroppstråden

    För dem som önskar foga samman bröst och stjärtar och posta bilder av både fram- och baksida. Jag vill inte men jag gillar att titta på dem som villigt poserar! 

    Följ reglerna för bildvisning. Det måste vara minst en tunn tråd mellan skinkorna.  

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-12-18 17:27
    Diktatur gäller här. Jag är envåldstrådshärskare och det innebär att ni ska kommentera sådant som ni gillar och låta bli att säga något om det som eventuellt inte faller er i smaken.

    Tänk på att alla kroppar är vackra för någon, oftast för väldigt många och att er personliga och subjektiva smak inte sätter standarden.

    Alla är välkomna att posta bilder, avklädda eller påklädda spelar ingen roll. Posta sådant som ni är bekväma med. Detta är en FEEL GOOD-tråd och inget annat.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-12-20 17:59
    lilletrille sa det så mycket bättre än jag, så här förklarar hon trådens syfte:

    "Fast syftet är inte att locka någon, syftet är att visa upp alla olikheter - en feel good-tråd där man inte säger något om man inte har något bra att säga.
    Mao skall du inte lägga upp kort för någon annans skull, utan bara för din egen om du vill det. Jag kan däremot lova dig att om du väger 107 kilo så finns det fortfarande människor som föredrar din kroppsform framför smala kroppar.
    Det är ju det som är så bra - att hur man än ser ut, smal, tjock, kort eller lång, så finns det alltid någon som tycker att man är skitsnygg :)"

  • Svar på tråden Helkroppstråden
  • Äldre 19 Dec 13:21
    Mutter80 skrev 2012-12-19 13:12:50 följande:
    Tror ni ja bryr mig om va ni/du tycker om mig!

    Ja e fet, ni e fula, ja kan banta......!
    Med tanke på vad du skriver här är varken utseende eller vikt ditt största problem.
  • Äldre 19 Dec 13:21
    Mutter80 skrev 2012-12-19 13:09:37 följande:
    www.naket.se eller www.slampigt.se borde ni fixa en domän som heter!

    Ha de bra alla som inte kan repsektera sina kroppar utan att lägga ut dom på nätet!
    Du har problem med att folk lägger ut sina kroppar. SINA EGNA KROPPAR som är deras att förfoga över och göra vad de vill med. Men att du själv hänger ut hela din familj på nätet är inte ett problem? Nåja. Åtminstone den hälften av dina barn som du ville ha. 
  • Anonym (foxy)
    Äldre 19 Dec 13:22

    För övrigt tycker jag att ni alla som lägger upp bilder här är fina och modiga som vågar! =)
    Själv vågar jag inte då jag tyvärr tillhör de lite större modellerna och varit utsatt på grund utav det..
    Dock har jag väl gått ned ca 60 kilo sedan dess men, kanske det blir en bild efter jul =) 

  • Äldre 19 Dec 13:22
    Anonym (foxy) skrev 2012-12-19 13:19:22 följande:
    Fast det stämmer ju inte riktigt att man är ful för man är fet... Men hennes beteende hade gjort henne ful oavsett om hon vägde 40 kilo eller 140... 
  • Äldre 19 Dec 13:24

    jag kan förstå att man vill varna och påpeka att bilder på nätet finns kvar där och kan ses av "alla" men jag kan på inga sätt förstå att man får moralpanik över att människor med den vetskapen ändå lägger upp bilder med mer eller mindre kläder på.
    att sen kalla det för porr, fast de flesta visar mindre än underklädesreklam känns ganska skruvat.
    (här H&M som jämförelse)

    klarar man inte av att diskutera på ett vuxet sätt har man inget på ett diskussionsforum att göra.

  • Äldre 19 Dec 13:24
    Mariohn skrev 2012-12-19 13:19:23 följande:
    Gör det då. Somliga av oss har den goda smaken att vara varken feta eller fula. Faktiskt. 
    Hahahaha
  • Äldre 19 Dec 13:24

    Jag tycker att man ska se om sin egen bakgård innan man skriker åt andra. Om jag t ex hade kraftigt överviktiga barn som tryckte i sig godis och tårta och jag valde att skryta med det över hela internet....Då hade jag inte varit i position att kritisera enskilda vuxna som valde att visa upp sig själva på samma ställe. Det är ytterst märkligt.


  • Anonym (missn­öjd)
    Äldre 19 Dec 13:27

    Men fan. Den här tråden var ju underbar. Alla möjliga olika fina kroppsformer visades i påklädda och mindre påklädda varianter. Ingen sa något elakt bara snälla kommentarer. Fatta vad bra det är för självförtroendet hos någon som liksom jag inte är pinnsmal och supertight. Det är en underbar kontrast till alla retuscherade kroppar som visas överallt. 

    Så kommer en bitterfitta och förstör hela tråden med gnäll. Bra jobbat, verkligen. Det klagas över att folk söker uppmärksamhet. Gör inte alla det på något sätt? Och så sägs det att man borde få uppmärksamhet av sin partner. Vem har sagt att alla HAR en partner? Kanske är det ensamstående mammor som har för dåligt självförtroende för sin kropp för att våga dejta. Kanske denna tråd kan ge någon en liten boost av självförtroendet så man vågar sig ut igen. Vad vet ni gnällande människor och vem är ni att döma?

  • Anonym (missn­öjd)
    Äldre 19 Dec 13:30

    Det verkar rätt befängt att utgå från att folk behöver bilder att runka till också. Det är inte direkt svårt att hitta riktigt pornografiskt material på nätet. Nöjer man sig med underklädesbilder böir det ännu lättare, det är ju nästan svårt att inte se sånt.

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 19 Dec 13:31
    +1

    Detta ska vara en trevlig tråd. Det var i alla fall min intention. Ett album med bilder som visar att alla faller någon i smaken och att den personen kan få höra det. Jag lade den under Sex & sånt för att jag räknade med att medlemmar som inte vill konfronteras med andras kroppar (eller som tycker att det är moraliskt antastligt att andra visar bilder av hur de ser ut) lätt skulle kunna undvika den. 

    Jag borde ha snitslat banan bättre för dem som nu ändå blivit upprörda och mot sin vilja tillbringat lång tid i tråden med att utsätta sina ögon och sin högtstående moral för dubiösa andra. Av respekt för Mutter och hennes partner kommer jag hädanefter att duscha med kläderna på. Se det som ett försök att göra bot och bättring. Eventuellt kommer jag också att censurera mina drömmar. 

Svar på tråden Helkroppstråden