Inlägg från: zalando93 |Visa alla inlägg
  • zalando93

    Hjälp, min tjej är sjuk i huvudet!

    Vet inte vad jag ska säga när jag läser detta??!!

    Du verkar ju vara en oerhört fin och mysig man som vill din tjejs bästa och som tack beter hon sig såhär mot dig!!!!

    Bli förfärad när jag läser det sista inlägg du har skrivit. Du är inte alls värd detta fina du!!!

    Visst hon är gravid men det finns ändå gränser även för gravida! Du ställer ju upp till tusen för henne och försöker verkligen finnas där och förstå dig på henne.
    Har du inga vänner eller syskon som du kan prata med?

    Du ska inte alls ha det såhär, i er situation så borde graviditeten vara något roligt och spännande för er båda.

    Hade jag varit gravid och haft dig dom partner hade jag varit överlycklig eftersom du verkligen Visar att du bryr dig och vill vara delaktig. Stort eloge till dig att du kämpat så mycket!

    Är inte alls lätt att få jobb idag, känn dig inte misslyckad för det, även om det är svårt att inte göra det. Du säger att du söker jobb nu mycket och du gör ju nu allt vad du kan så då borde hon inte vara arg utan stötta dig och uppmuntra dig!

    Ta hand om dig!

  • zalando93

    Du kommer klara det galant!!
    Viktigt att du inte glömmer bort dig själv nu när du har det så kämpigt.

    Lycka till! :)

  • zalando93

    Ursäkta men det låter som om hon hela tiden lägger skulden på dig, det är alltid alla andras fel men aldrig hennes fel. Hon skriver till dig som om du vore ett barn, som om du inte vet hur man gör en matlåda. Det förstår hon väl att du klarar av själv! Och klart att du skulle vara med vid förlossningen om du vore förskyld.... Tycker hon skuldbelägger dig något oerhört.

    Eller vad tycker du?

  • zalando93

    Du behöver komma bort ett tag och fundera över detta. Efter ett tag kommer du vara mer säker på vad du vill och hur du ska formulera dig.

    Tycker som sagt att du inte ska ha det såhär i detta förhållande. Hon kontrollerar dig och bryter ner dig. Om du känner att du vill fortsätta så får ni söka hjälp, speciellt hon eftersom hon behandlar dig som skit!

    Blir faktiskt ledsen och besviken när jag läser om hur du blir behandlad. Du borde bli behandlad med respekt och kärlek!
    Du är verkligen inte värd att bli trampad på.

Svar på tråden Hjälp, min tjej är sjuk i huvudet!