• Marina80

    Blir "utkörda" av svärföräldrarna. På självaste julafton!

    Jag fattar inte riktigt vad det är att bli sur över och sitta och gråta i soffan för. Ni fick barnvakt några timmar så passa på och mys med din sambo i lungn och ro. Vet inte hur ofta ni får tillfälle till det men här hade det uppskattats.

    Sen borde du och din sambo kanske prata med varandra hur ni bestämmer med tider hit och dit.

    Jag ser inget konstigt med att farmor gärna behåller barnbarnet för sig själv några timmar.

  • Marina80
    AngieT skrev 2012-12-24 19:36:29 följande:
    På JULAFTON? Skojar du eller?

    Ja på JULAFTON! Här är man inte så bortskämd med barnvakt så får man tillfälle att sitta och kramas framför tv:n med mannen utan att behöva tänka på barnen så är man bara glad. Även på JULAFTON.
  • Marina80
    WhoamI skrev 2012-12-25 08:57:50 följande:
    Jag håller med! Barnvakt på julafton?! Vi har aldrig någon som kan passa våra barn men trots det skulle jag inte uppskatta barnvakt på julafton!

    Barnet har själv valt att stanna kvar och har antagligen jätteroligt. Du har möjlighet att ha några julaftons timmar på tu man hand med din man. Är det något att sitta och böla över i soffan? Fjompigt i så fall.
  • Marina80
    WhoamI skrev 2012-12-25 13:32:55 följande:
    Tja alla är vi olika. Du uppskattar barnledigt på julafton och det gör inte jag.

    Jag sitter inte och bölar över det i soffan i alla fall. Nu blev det ju som det blev. Varför inte bara göra det bästa utav det? Nästa gång gör man annorlunda. Mina barn har en fantastisk relation med sin farmor. Hade det nu varit så att de så gärna velat stanna kvar på julafton fast vi egentligen skulle åk hem så skulle de få vara kvar. Visst är det lite trist på julafton men att sova någon timme i soffan slö tittandes på tvn efter allt julstök är inte heller fel. Jag vet ju inte hur ni andra gör men jag umgås med mina barn även på andra kvällar än julafton så om de nu vill tillbringa några timmar med farmor så kan jag gott unna dom det.
Svar på tråden Blir "utkörda" av svärföräldrarna. På självaste julafton!