• Äldre 24 Dec 22:53
    37966 visningar
    211 svar
    211
    37966

    Är detta ok? Kan knappt andas!

    Jag tycker absolut inte du överreagerar. Jag förstår att du vill åka hem, fast egentligen borde din syster göra det istället.  

  • Äldre 24 Dec 23:02
    #7
    Betty Boop skrev 2012-12-24 22:54:46 följande:
    Det var inte alls ok av syrran! Men om du är så allergisk, varför har du inte alltid allergimedicin med dig??
    Jag kan givetvis inte svara för ts men i andra trådar om allergi, och just då pälsdjursallergi har det framkommit att det finns allergimedicin som har biverkningar, och av den anledningen vill inte alla allergiker ta sådan medicin i onödan. Ts kanske bara också reagerar på katter när hon är i samma rum som en katt. Eftersom hon då inte visste att systern skulle ta med sig en katt, så fanns ingen anledning att ta med allergimedicin.

    Jag tycker också det är konstigt att systern inte verkade tänka på att ts har allergi, samt att hon tar med sig katt till släkten, när hon bor i samma stad.  
  • Äldre 24 Dec 23:25
    #23
    Betty Boop skrev 2012-12-24 23:17:08 följande:
    Ta i onödan? TS hade ju självklart behövt medicin nu! Vem har pratat om att ta medicin i onödan? Om man är allergisk så borde man alltid ha medicin med sig om man åker bort, särskilt om man vet att det inte finns något öppet apotek!
    Ts har skrivit att det tar ett tag innan hennes allergimedicin verkar, och då gör den ändå inte det fullt ut. Så jag förstår varför ts inte tog med sig någon medicin. Speciellt som hon inte väntade sig att hennes syster- som borde veta att hon är allergisk mot katter- tar med just sin katt till släktingen ifråga.
Svar på tråden Är detta ok? Kan knappt andas!