• Morcheeba

    Är detta ok? Kan knappt andas!

    Anonym (julkusen) skrev 2012-12-25 08:19:09 följande:

    Är man allergisk har man sina mediciner med sig, oavsett om man planerar att träffa nån katt eller inte. Speciellt om man reser bort. Betapred funkar till i princip alla, ibland i kombination med annat. Svårt att få sympatimedhåll för ditt mående härifrån när det beror på rent slarv/nonchalans från din sida.
    Och syrran kanske inte gillar dig? Därav har hon katten med sig? Eller så har du inte berättat för henne att du är allergisk? 


    Ja, TS borde ha haft medicinen med sig när hon vet att systern har katt, även om systern lämnat katten hemma kommer TS känna av den. Men att påstå att det är TS fel är befängt. Familen vet att TS är allergisk, alltså borde de göra allt för att göra det så bekvämt för henne som möjligt. Det finns massvis man kan göra för att underlätta.

    Min mamma är allergisk mot hundar, men över julen (vi bor här en dryg vecka) så har jag och maken med oss vår hund. Det medför ju så klart en del jobb för oss - vi dammsuger två gånger om dagen, skakar mattor, filtar och kuddar mm utomhus dagligen. Vi har också hjälpt till att städa undan så mycket saker som möjligt för att det ska bli lättstädat. Vi har även fixat tillfälliga grindar så att hunden ej kommer in i vardagsrum eller sovrum. För oss är det självklart att det är vi som anpassar oss. Älskar och uppskattar man sin familj gör man allt för att de ska trivas, inte tvärt om. 
Svar på tråden Är detta ok? Kan knappt andas!