• Äldre 26 Dec 12:28
    21450 visningar
    19 svar
    19
    21450

    Vad ingår i all inclusive?

    I allmänhet ingår dåligt lagad mat som ligger i en buffé med halvdan kyl och värmefunktion. Vin som är sämre än Black Tower och svaga drinkar gjord på hembränt... ;)

    Finns så klart undantag, framförallt på arabhalvön.

  • Äldre 26 Dec 19:36
    #10

    [quote=68082967][quote-nick]Aimee68 skrev 2012-12-26 16:39:37 följande:[/quote-nick]Nja, det kan jag inte hålla med om. Möjligen om man väljer 2 och 3 stjärnigt men vi har varit på många all inclusive ställen, dock minst 4 stjärniga och det brukar vara bra mat överlag. Tex på Fuerteventura har vi haft grym mat på de ställen vi varit![/

    Nu var det skrivet lite grand på skämt, men jag har bott på två fyrstjärniga AI-hotell och ätit på ytterligare tre. Tre av dessa just på Fuerteventura faktiskt, det fjärde ett spansk hotell i mellanamerika ich det femte på Mallorca (3-stjärnigt och i det närmaste oätbart...). Samtliga i jobbet, har och kommer aldrig boka ett AI för privat semester.

    Mina erfarenheter är att man får bra kvantitet på mat och dryck och genomusel kvalitet. Jag förstår bekvämligheten med det men det väger inte upp... (ja, jag har små barn)

    Jag har dock hört av kollegor att skillnaden är enorm mellan Spanien/Turkiet/Egypten osv jämfört med T.ex UAE.

    Och nej, jag är inte kräsen eller fin i kanten med mat. Äter på t.ex McDonalds och enkla pizzerior utan att blinka här hemma- och tycker det är gott oftast. Men för mig är maten en enormt stor del av resandet att jag inte vill slösa bort måltiderna på en sjabbig internationell buffé.

    Men alla får äta vad de vill, det var som sagt menat som ett litet skämt :)

Svar på tråden Vad ingår i all inclusive?