Inlägg från: Lindsey Egot the only one |Visa alla inlägg
  • Lindsey Egot the only one

    Hur mycket är för lite att ge sitt barn i bröllopspresent?

    Har man förväntningar på vad man ska få från vem så är man fel ute. Tycker det mesta börjar gå till överdrift idag men folk som blir ledsna eftersom de själva haft för stora förväntningar på något de inte kan råda över. Dvs mottagaren kan inte bestämma vad givaren ska ge men många verkar ha den föreställningen och blir besvikna.

  • Lindsey Egot the only one

    Min bror och hans fd fru hade det pampigaste bröllopet någon i vår släkt hade skådat. Men 2,5 år senare var det över. Livet som gift uppfyllde inte överdådet på bröllopet och hans fru som inte betalade ett dyft på bröllopet ville inte leva som gift efter ett år men det tog ytterligare ett och ett halvt år innan min bror tröttnade på hennes sätt och begärde skilsmässa. Då hade de inte levt på samma ställe i ett år. Då vill hon ha 6 månader betänketid.

    Så hur stort romantiskt överdådigt bröllop ni har så kommer verkligheten bara bli det ni själva gör det till och fantasin och de flick-drömmarna ni hade är bara fantasier från löjliga amerikanska romantiska filmer.

  • Lindsey Egot the only one

    Thaleya1

    Det blir nog mer personligt iaf med ett enkelt naturligt bröllop än ett flådigt, pampigt, överdådigt bröllop.

  • Lindsey Egot the only one

    EvaLena77

    Jag fick inte heller något av mina föräldrar när jag gifte mig fast de hade egen butik men just då var det lågkonjunktur och de kunde bara ta ut lön så det täckte deras utgifter hemma annars hade företaget gått back. Inget jag surar över och som ska förstöra min relation till dom.
    En bröllopspresent är inget måste. Det är en fin gest men att kräva av folk gör en inte till en bättre människa.

Svar på tråden Hur mycket är för lite att ge sitt barn i bröllopspresent?