• Majsan70

    samduschning

    Jag har funderat över detta i hela mitt liv o nte kommit fram till hur man kan tillåta att det är så? Än i dag avskyr jag att duscha med andraa i simhallar o liknande. Jag har noll o intet lust att behöva se andras kroppar os tå bredvid dem när de skrubbar sig i skrevet osv.

    Jag ÄLSKAR de simhallarna som har separata bås med dusch! Det funkar ju på campinar så borde ju funka även i skolan o andra simhallar.

  • Majsan70
    Anonym skrev 2013-01-08 18:49:27 följande:
    Jag kanske är knäpp men jag ser inte problemet. Nakenhet är inget skamligt eller fult i mina ögon. Jag har inga problem att klä av mig inför andra kvinnor. Jag tycker ni ska fundera mer över varför ni har det, än på varför systemet ser ut som det gör...

    När man kommer i puberteten så sker det i olika åldrar ( alla är inte på samma stadie) och då är det jobbigt för många barn och ungdomar. Det är många känslor som de skall brottas med när det handlar om uvecklingen av den egna kroppen. 
     
    Jag ser inget fult med nakenhet men jag är inte intresserad av att stå o tvaga mig tillsammans med andra. Jag har egentligen inget som helst intresse för att lalla runt naken med främmande människor. Och helt seriöst hur trevligt är det att stå bredvid nån som tvättar sig i skrevet o röven!?
Svar på tråden samduschning