• Thaleya1

    Jag minns en gång när det var någon av killarna som sa till läraren att usch kim du är så äcklig, för han hade inte duschat efter gympan.

    Läraren sa då, att alla gör som de vill, om Kim kanske bara vill dra på lite axe så är väl det hans val. Jag tyckte hon var en cool lärare minns jag.

    Jag kan hålla med ts om att det inte var så kul att duscha med andra när man gick igenom puberteten, speciellt eftersom jag var ett år yngre än alla och lite sent utvecklad.

    Vad killarna har berättat för mig var det mycket mobbning i killarna omklädningsrum, i tjejernas var det mycket fniss och elaka blickar. Som tur är håller man ju inte på så sen man började gymnasiet och blev äldre iaf.

  • Thaleya1

    En del av mig tycker att det är elakt med tanke på hur elaka barn kan vara när det gäller mobbning. Att bli mobbad i duschen är något man ännu hellre inte säger till en lärare än om det skett på skolgården.

    Men en del av mig tycker att barn kommer ändå att få visa sig nakna på gym och i andra situationer, så det är bra att avdramatisera nakenheten - vet dock inte om samduschning är något som stöder det?

  • Thaleya1
    Mariohn skrev 2013-01-08 20:47:01 följande:
    Du ...helt ärligt. När jag var i förpuberteten var jag inte besvärad av att inte vara "perfekt". Jag hade nog ingen föreställning om den "perfekta kroppen". Jag tyckte att det kändes ovant och konstigt att plötsligt ha en tussjävel mellan benen och ett par olika stora knoppar på bröstkorgen och jag ville vänja mig vid dem ifred. Det är så satans naturligt att jag inte ens kan förklara det för dig. Och det handlar inte om kroppsideal eller annan dynga. Då kan vi väl för fan börja gå nakna överallt allihop när vädret tillåter. Varför har du kläder på dig? 
Svar på tråden samduschning