• Äldre 17 Jan 02:31
    57827 visningar
    718 svar
    718
    57827

    samduschning

    giftfri skrev 2013-01-12 09:36:00 följande:
    Å kan man inte duscha å tvätta sig tillsammans med andra, så är det fan inte nåt draperi man behöver, utan kvalificerad psykologisk hjälp.., å det kan jag absolut tänka mig att bekosta., för olyckliga å otrygga (sjuka) människor hör till det basutbud vi alltid måste  ha pengar..
    Säg att två skolor delar en gymnastiksal (på olika tider). Det går sammanlagt drygt 1 000 elever på skolorna. Du kan inte lägga en hundring i skatt på ett draperi, men om det går en elev som inte vill duscha inför de andra, så är du beredd att betala terapi, trots att en enda terapitimme kostar mer än två draperier. Om det går två eller tre elever som inte vill duscha utan draperi, drar kostnaderna iväg. Dessutom kan draperiet hänga där i säkert tio år. Kommer det liknande elever i senare årskullar, måste man betala terapi för dem också. Allt detta för att undvika att betala en eller ett par hundringar med en gång. Snål spar och fan tar.
    Say it loud. I am unable to say 'proud' and I am proud.
  • Äldre 20 Jan 13:29
    Tom Araya skrev 2013-01-20 08:46:50 följande:
    1. Ett draperi räcker inte.

    2. Skolor måste ha tåliga saker, allt annat blir sopor på nolltid.

    3. För att draperier i offentliga hygienutrymmen ska hålla ska hålla erforderlig renhetsstandard krävs regelbundna byten/tvätt av draperierna.
    Okej. Då får man sätta en dörr för en av duscharna. Det blir fortfarande billigare än terapi.
    Tom Araya skrev 2013-01-20 08:46:50 följande:
    5. Lustigt att du argumenterar för draperier i könssegregerade duschrum här medan du i en annan tråd argumenterar för att barn i skolåldern delar dusch-/omklädningsrum även över könsgränserna. DÄR var det minsann inga problem med nakenhet.

    Jag reagerade närmast på att Gifrfri inte vill betala för ett draperi, men ändå för terapi, vilket blir dyrare. Det tycker jag antyder att det handlar om att onormala ska sluta vara hysteriska, snarare än att det faktiskt rör sig om en kostnadsfråga.

    Jag har inte varit odelat positiv till killar i tjejernas okl i andra tråden. Jag har bara reagerat på enskilda argument som jag tyckt varit dåliga. Jag har föreslagit lösningar som ringklocka och att man väntar ett tag när man ringt i klockan.

    För övrigt är problemet rätt lättlöst här också (även om jag går emot vad jag precis skrivit om en dörr). Det är förmodligen väldigt få som har problem med att duscha med folk av samma kön. Då kan de gå in på toaletten, låsa, ta av sig allt och tvätta sig med vatten från kranen. Det finns tvål där, vilket det inte finns i duschen, så det blir t.o.m. mer hygieniskt än att duscha.
    Say it loud. I am unable to say 'proud' and I am proud.
  • Äldre 17 Aug 16:31
    dukat skrev 2013-08-17 12:46:32 följande:


    det är ju helt otroligt att man bara kan ifrågasätta ämnet idrott o hälsa bara för man inte vill duscha med klasskompisarna Då är man verkligen trångsynt


    Jag tycker att det verkar som att lizetted ifrågasätter det oavsett duschandet. Är det inte så att man får betyg utifrån hur snabbt man springer, hur pass bra man spelar sporter o dyl? Så var det på min tid.
    Say it loud. I am unable to say 'proud' and I am proud.
Svar på tråden samduschning