Inlägg från: ArgaKillen |Visa alla inlägg
  • ArgaKillen

    Hur kinky är du?

    Jag är för kinky för de flesta. Räcker det som svar?

  • ArgaKillen
    DrHoffman skrev 2013-01-27 00:20:38 följande:
    För de flesta? Vad menar du då? För de som är kinky eller för svensson i allmänhet? Eller helt enkelt inget som vill ställa upp på det du vill?
    Jag menar för "mainstream svensson". Gillar man inte, som tjej, att suga kuk så är jag inte villig att "ställa upp". heller
  • ArgaKillen
    DrHoffman skrev 2013-01-27 00:34:20 följande:

    Hm...jag ser inte att få min kuk sugen som speciellt kinky... Men om du gör det så fine, men då tror jag inte du ska påstå att de är för kinky för de flesta. Att ha oralsex sker nog hos "mainstream svensson" ganska frekvent.
    hehe det var en synonym till mainstream svensson. Vad jag gör/gillar säger jag inte till er. MEN, man måste ha vissa grundläggande krav för att det ens ska bli någon soppa av det hela(?)
  • ArgaKillen
    DrHoffman skrev 2013-01-27 00:44:20 följande:
    Absolut, men min fråga var för vem du var för kinky. Säger du då mainstream svensson tror jag nog alla som sysslar med kinky/bdsm sex är för kinky. Jag tror inte du är speciellt kinky, möjligen tror du det.
    DrHoffman skrev 2013-01-27 00:44:20 följande:
    Absolut, men min fråga var för vem du var för kinky. Säger du då mainstream svensson tror jag nog alla som sysslar med kinky/bdsm sex är för kinky. Jag tror inte du är speciellt kinky, möjligen tror du det.
    rättelse: medelsvensson ägnar sig inte åt något kinky (bli påsatt av två killar samtidigt, be om sperma i ansiktet osv). Vart vill du komma? Att jag inte är kinky eller en medelsvensson?

  • ArgaKillen
    DrHoffman skrev 2013-01-27 00:59:14 följande:
    Att bli påsatt av två killar som tjej, eller att be om sperma i ansiktet.... Skulle jag nog påstå att en del svenssons gör.

    Om det är det du anser vara kinky, är du nog ganska vanilj.  
    Till  offentligheten (individuella tjejer):
    1- Det är normalt att bli påsatt av två killar samtidigt.
    2- Tjejer ber dessutom om att få sperma i ansiktet.
    3- dumförklara alla som tror att det är sk "mainstream svensson"....
     
    Jag e inte arg, jag e förbannad!
  • ArgaKillen
    DrHoffman skrev 2013-01-27 01:21:19 följande:
    Det är på intet sätt kinky iallafall... Men om du tycker det så är det kinky för dig, men det är fel att du är för kinky för de flesta som du påstår... Du är ganska mainstream själv.
    Frågan har inte varit hur  "kinky" jag är någonstans. Frågan har varit mer om hur DU har ifrågasatt mitt påstående och kommit med dumma liknelser. Men OK, vi har kommit fram till att de flesta tjejer vill bli påsatta av 2 killar samtidigt och ber om att få sperma sprutat i ansiktet. Lägg ner grabben!
  • ArgaKillen
    DrHoffman skrev 2013-01-27 01:33:09 följande:
    Att de flesta tjejer vill det är ditt påstående, jag har bara sagt att det inte är speciellt kinky. Frågan var för vem du var för kinky, och med tanke på dina svar skulle jag vilja påstå... för ingen.
    Jag har inte påstått något alls. Jag drar enbart slutsatser utifrån dina iaktagelser av "verkligheten"... Jag svara som innan, att vad som är själva definitionen av kinky är att "jag är för kinky för de flesta"!!!!

    / Hooohaa! 
  • ArgaKillen
    DrHoffman skrev 2013-01-27 02:32:46 följande:

    Jahaja.....du är en nörd med... Eller var det meningen att jag skulle bli rädd? Sorry lillen...blir inte rädd...
    Tack för att du kallar mig nörd (komplimang i dagens samhälle). Jag vill absolut inte skrämma någon bara dela med mig av allt som är top notch. Sen är vi alla fria att göra våra egna tolkningar av vad som är vad
  • ArgaKillen
    Anonym (XXX) skrev 2013-01-27 02:40:34 följande:
    Jag är kvinna och är hyfsat kinky, men i fantasin ruggit kinky!
    Du gillar att få sperma i ansiktet alltså?
  • ArgaKillen
    DrHoffman skrev 2013-01-27 02:48:01 följande:

    Lillen,,, ska du hota mig så gör det ordentligt... Som en man...inte med ett tv spel...
    men va fan är som är fel med dig :) Jag vare sig hotar någon, eller försöker skrämma någon, eller försöker få någon att tro att jag är snuskig. Du har enbart hakat upp dig på att jag är för awesome for you old man...
Svar på tråden Hur kinky är du?