• Antilopen

    Några frågor, är så peppad att börja :)

    Polarlantis skrev 2013-02-16 08:17:45 följande:
    Tack! Vi har varit så sjuka ett par veckor nu men nu är vi på g att börja igen. En fråga dock. Sonen bajsar ofta på morgonen direkt när han vaknar. Ska man liksom bara säpa upp dom halvsovandes och sätta på pottan? Känns sådär liksom. När dom är vakna är det ju lugnt men när han är helt seg och nyvaken...?? Hur gjorde ni?

    Ja, i början, när sonen var 6 månader, så sprang jag typ som en tok till toan på morgonen, för bajset kom bara sekunder efter att han vaknat. Men han fattade väldigt fort att han skulle bajsa i toan, så han började hålla sig och vi kunde mysa lite i sängen och morna oss i kanske 10 minuter och sen gå till toan, och då kom bajset. Så prova och se hur det går!
  • Antilopen
    Polarlantis skrev 2013-03-29 20:32:41 följande:
    Hur går det för er? Här går det bara bra! Inte alla högar blir i pottan men nästan, underbart! Han stortrivs och vill att man ska trolla fram kul saker från under skötbordet, fantasi är grejen :) Han har börjat säga till nu att han behöver bajsa, iaf verkar det som det...vi försöker lyssna noga och änså länge stämmer det rätt bra faktiskt! KUL! Någon som köpt tygblöjor? Måste skaffa det, är ju asdyrt när man pottatränar. Kan ju ha kissat bara lite i blöjan när man ska på pottan och inte sätter jag på den då igen inte! Vart köper man??

    Jag kombinerade EC:andet med vikblöjor och yllebyxor. Vikblöjor kan du köpa ett gäng på Blocket, jag har hört att begagnade har bättre uppsugningsförmåga Sen har jag två blöjbyxor, en dubbelstickad som är som ett par shorts (ekotextil.se/mobile/product.html/blojbyxa-i-ull) och en filtad med kardborreknäppning (ekotextil.se/mobile/product.html/blojbyxa--blojbyxor--kardborreknappning). Det har räckt gott och väl för oss. Men det är ju en djungel, och alla föredrar olika varianter. Finns ju allt-i-ett-blöjor, PUL-byxor, pocketblöjor mm... Du får kolla runt lite vad som kan tänkas falla dig i smaken
Svar på tråden Några frågor, är så peppad att börja :)