• lovekids030407

    kan man göra Swartswaltåra dagen innan

    ja som rubriken lyder=)..eller bottnarna kanske blir sega

  • Svar på tråden kan man göra Swartswaltåra dagen innan
  • ostbollen

    Mina marängbottnar brukar inte bli sega, men blöta, dagen efter. Jag tycker att det är gott, men schwarzwald ska väl vara spröd och knaprig?

    Själv har jag aldrig bakat schwarzwald, men ätit. Har man inte choklad på bottnarna? Det kanske isolerar från fukten av grädden.

  • Rikard

    Schwarzwald
    Svart skog
    Underbar sagolik region i Tyskland för övrigt.

  • Nånting

    Pensla smält choklad på marängbottnarna så kommer de inte bli blöta på samma sätt. Pensla runt om så att hela bottnarna är täckta och låt chokladen stelna innan du lägger ihop tårtan.

  • lovekids030407
    Nånting skrev 2013-01-18 18:57:34 följande:
    Pensla smält choklad på marängbottnarna så kommer de inte bli blöta på samma sätt. Pensla runt om så att hela bottnarna är täckta och låt chokladen stelna innan du lägger ihop tårtan.
    Tack för tipset=)
Svar på tråden kan man göra Swartswaltåra dagen innan