• Kolibri12

    Ska det vara så jäkla svårt att få sex som tjej?

    telgebo skrev 2013-01-30 18:09:39 följande:

    Jag blir förbannad på att bli kallad desperat, ha dålig självkänsla och massa andra negativa personlighetsdrag bara för att jag startar en sådan här tråd. Oavsett om man är anonym eller inte så blir man alltid stämplad som nåt avtändande och får bara massa kritik och skit mot sig. Sedan kommentera mina andra trådar här och dessutom lägga upp en, snälla vad är det för jäkla sätt och orespekt och OT? Lägg ned för fan och stör denna tråd er så jäkla mycket och jag är så avskyvärd så skit i att läsa mina trådar då nötter.

    Jag vägrar bli trampad på och kitiserad utan ger man skit får man skit tillbaks.
    Med uppenbar risk att få huvudet avbitet precis som alla andra som skriver/ frågar något du inte gillar, vill jag ändå fråga följande. 

    Varför blir du så arg när folk refererar till sånt du skrivit i andra trådar, egna eller andras? Du har reagerat likadant i någon annan tråd. Jag tycker att det är mycket märkligt. Står du inte för vad du skrivit tidigare? 
  • Kolibri12
    telgebo skrev 2013-01-30 21:40:43 följande:
    Sluta med påhopp annars anmäler jag snart för det är fan inte okej att hacka och trycka ner nån som du bla gör Micke
    Trycker ner? Jag håller med Smecker ovan.
    Du har tydligt visat i tråden, och på annat håll, att du har vissa attitydsproblem, flera har påpekat det. Du har också undrat, trådens ämne, varför du har så svårt att få till en sexuell relation. Är det då så konstigt att du får förslaget att det kanske kan bero på ditt beteende? 
  • Kolibri12
    telgebo skrev 2013-01-30 22:17:53 följande:
    Det beror på att jag aldrig kommer i kontakt med såna killar för jag är ingen flörtig tjej, hänger inte ute speciellt mycket för jag finner inget nöje i den occh tänker inte börja med det heller i förhoppning att få mig en KK.
    Då vet du vad det beror på? Vad var syftet med trådstarten då? Det står dig naturligtvis fritt att starta vilka trådar du vill, men jag undrar. "Såna killar", är det killar  du kan ha en sexuell relation med? Ja, kommer du inte ens i kontakt med dem blir det ju svårt att få sex....
  • Kolibri12
    Jag frågade för många inlägg sedan varför du blir så arg när folk refererar till sådant du skrivit i andra trådar. Du svarade inte. Du har sedan upprepat samma sak, ilska över referenser/ länkar till sådant du själv skrivit.  Smecker frågade för några inlägg sedan vad som är problemet med att det hänvisas till annat du skrivit på forumet.Du har svarat:

    telgebo skrev 2013-01-31 18:12:51 följande:
    För det tillför inget till trådens ämne. Jag tycker det tyder på att man är dum i huvudet som gör så. I detta fall var det ju för att förstöra inte hjälpa, det är ensak om man gör det för att hjälpa nån som typ söker info eller så men att göra det för att jävlas och dra fram en massa skit då är man störd och jag förstår inte vitsen. En sådan omogen människa borde inte vistas på FL.




    Jag undrar, dra fram en massa skit? Det är ju du som har skrivit sånt som du nu själv kallar skit. Vad menar du? 
  • Kolibri12
    telgebo skrev 2013-01-31 19:43:30 följande:
    Ang inlägg snacket, jag vill att ni ger fan i att länka till trådar i denna och dra upp ämnen i tidigare trådar här, denna tråd vill jag hålla ren från sånt så visa fan respekt iaf.
    .
    Jag undrar fortfarande varför du blir så otroligt upprörd över referenser till sånt du själv skrivit, och om du inte står för dina tidigare inlägg. Du tänker tydligen inte svara.  

    För övrigt kan du knappast ställa krav på vad folk ska skriva eller inte skriva i de trådar du startar. 
Svar på tråden Ska det vara så jäkla svårt att få sex som tjej?