• OlleSQ

    Ska det vara så jäkla svårt att få sex som tjej?

    Allt beror på hur man presenterar sig och vad man utstrålar. Det funkar ju bra med bimbostilen när man är ung och många killar vill doppa. Sen kommer man upp i ålder och det finns rätt många unga bimbotjejer som gärna särar på benen även för killar som är i den åldern som du söker män. Då har du åldern till din nackdel, sen är ju många män väl medvetna om att kvinnor i din ålder även om dom har nån unge vill ha mer. Det är sista chansen för er när ni börjar närma er 40. Har du då redan medskick som är litet så är det klart besvärande.

    Då är det dags att inse att du spelar i en annan liga och jobba på en annan framtoning. Det är dags att växa upp helt enkelt och sluta bete dig som du är 23 fast med barncravings. Det finns gott om blyga killar som inte haft framgångar med tjejer, där kan du nog hitta nått. Men det kräver att du får jobba för att hitta dom och visa att du inte är den där ytliga bimboslampan som allt kring dig just nu utstrålar.

    Nu kommer du tycka att jag är ett rövhål som inte vet nått om dig och du absolut inte är så som jag beskriver dig. Men jag är man och du har skrivit en hel del här i forumet och många män både uppfattar dig som jag och resonerar kring tjejer med den stilen som jag. För det är ju hur män uppfattar dig nu som gör att de inte nappar på dig, iaf inte de du vill ha, det är för mycket komplikationer med dig.

  • OlleSQ
    telgebo skrev 2013-01-31 16:01:36 följande:
    Hur vet du att andra killar här på forumet ser mig som en bimboslampa?
    Vad för komplikationer pratar du om?

    Vill du veta en sak? För det första är jag varken bimbo eller slampa och har aldrig varit eller kommer bli. Jag särar inte på benen för vem som helst det ska du ha jäkligt koll på och bimbo...my good det är det absolut sista jag är. Hur kan du uttala dig att jag är bimbo och slampa utan att varken känna eller veta hur jag ser ut eller är som person?

    Sedan innerst inne så vet jag ju att ditt skitsnack inte stämmer så jag bryr mig not. Du är en sn där kille som jag bara ser som en stor nolla och och totaldissar som störd.

    Ska bli intressant med dina patetiska svar

    Jag är inte förvånad att du missade att jag skrev hur du uppfattas. Men det är helt ok, det får mig bara att bli mer säker på att det jag skrev stämmer. Lycka till i livet!
  • OlleSQ
    telgebo skrev 2013-01-31 16:46:42 följande:
    och jag är INTE förvånad att du skiter i att besvara frågorna i mitt svar till dig, nollor brukar inte fixa det.
    Som man känner sig själv känner man andra...  Men allting du frågade om fanns i det första inlägget av mig men du hade väl för bråttom att kasta okvädningsord kring dig för att läsa vad som stod. Jag är glad att du ser mig som en nolla, sådana som du brukar inte kunna hitta guld om det så bländar dom och det är ju det hela den här tråden handlar om :D
  • OlleSQ
    telgebo skrev 2013-02-01 16:28:34 följande:

    Jaha tro det då, huvudsaken är att jag vet att jag då inte är ett troll och tillbringar mycket av min tid i denna tråd på ett forum och det är en jävla tur att jag vet var jag bor. Bara för att jag bor här så betyder det inte att jag känner alla syrianer i Ronna som ligger ett stenkast härifrån. Jag umgås inte med blattar har jag ju skrivit.
    Inte för att Geneta är så jävla mycket bättre direkt och oavsett var i Syritälje man bor så har man koll. Men trolla på för all del men inte är du från den stan inte.
  • OlleSQ
    telgebo skrev 2013-02-01 18:34:45 följande:

    Men ge dig, jag bor i staden, vill du bli hembjuden till mig och se själv eller? Du kan ta 752 från centrum förbi Geneta och vidare men tar längre tid.

    Annars kanske jag kan besvara något Tälje fråga.

    Har bott här sen 07.
    752 åker till Ronna efter Geneta... men sen till Lina hage så det är fortfarande grannområdet. Där var det så mycket bus på Ica att det såldes till syrianernas starke man i Syritälje... det hände 2008, att inte ha kolla på vad syrianerna har för religonstillhörighet när man bor i dom där delarna i Syritälje ens som nyinflyttad händer inte.

    lt.se/nyheter/1.50537-melkemichel-tar-over-ica-i-lina

    vill man ha det lite mer utförligt vad som har hänt så rekommenderar jag flashback dock inte så pk skrivet där.
    www.flashback.org/t773672
  • OlleSQ
    telgebo skrev 2013-02-03 12:09:12 följande:
    ICA? Vad babblar du om?

    Här där jag bor finns det knappt syrianer, de flesta av dom bor i Ronna och där sätter jag knappt min fot för jag har aldrig nåt att göra där och känner ingen som bor där.
    Om du nu bor där du säger dvs med 752an efter Geneta... så hamnar man endera i Ronna, vilket du inte säger att du bor så finns det bara ett ställe kvar Lina Hage. 2007 när du påstår att du bosatte dig i Syritälje fanns det en ICA-butik där det var en massa strul...  Lina Hage ligger granne med Ronna...
  • OlleSQ
    telgebo skrev 2013-02-03 21:13:11 följande:
    Har aldrig besökt VM då jag vart så inriktad på en singelkille men nu kanske man ska söka sig dit då.


    Okej men jag har bott på andra platser i Telge förstår du och inte på samma place. 752 är en lååååång busslinje och vad är det som säger att jag inte bor åt andra riktningen?

    Sedan så heter det inte Syritälje
    Ah, så du menar att du bott i Ronna och Geneta då... eftersom du flyttat runt så mycket...
  • OlleSQ
    PerversMan skrev 2013-02-04 12:21:37 följande:
    Svaret speglas av frågan.
    Det är ingen ide, för att disskutera med henne måste man sänka sig till hennes nivå för att hon skall förstå och då får man smisk pga av hennes erfarenhet av den nivån.

    Fö är en etta ett generöst betyg från din sida ;)
  • OlleSQ
    telgebo skrev 2013-02-04 16:22:51 följande:
    Tänk att jag alltid avskytt när folk pratar över huvudet på mig som jag fan vore ett barn , snälla. hänsyn tack. man kan faktiskt vara schysst här inne i denne tråd och inte se mig som en minderårig.

    Jag kanske ska be redax att bort denna tråd för den leder ingenstans än att folk spyr galla och tycker man är en perves jävel som söker sex som tjej.
    Du blir behandlad precis som du förtjänar. Du har verkligen gjort ditt bästa för att komma dit.

    Har inte sagt absolut nånting om att du är pervers, mycket annat skulle jag kunna säga om dig men det lämnar vi därhän.
Svar på tråden Ska det vara så jäkla svårt att få sex som tjej?