• Anonym

    Ska det vara så jäkla svårt att få sex som tjej?

    telgebo skrev 2013-02-01 14:30:36 följande:

    Jag har aldrig vart med en upptagen man förr, alltså en gift man men jag tänder på det och kan tänka mig det då kan jag vara säker på att det bara blir sex och inga kärlekstjafs.
    Att du deltar i en sunkig otrohet och att han antagligen doppar kuken hemma oxå efter eller före dig är oviktigt antar jag , tja du är inte bara kräsen du är egoistisk oxå.
  • Anonym
    telgebo skrev 2013-02-01 14:32:46 följande:

    En man som inte stavar korrekt och skriver dålig svenska är oftast inte svensk och jag vill inte ha någon med iranskt pass eller så. Känner mig mer bekväm  med en infödd svensk.
    Finns väldigt många icke svenskar som levt här större delen av sitt liv , vissa är tom födda här men har ett icke nordiskt utseende , för att inte tala om de som är adopterade , de skriver och pratar svenska precis lika bra som vilken blond och blåögd svensk somhelst. Jag antar att svensk menar någon som förutom är född i sverige oxå har ett nordiskt utseende ? Eller räcker det med ett västerländskt utseende ? Skulle en storkukad engelsman som inte talar svenska duga ?
  • Anonym
    NOEL75 skrev 2013-02-01 14:41:44 följande:
    Är det inte generöst att låta mannen doppa hemma också?
    Ja , extra generöst blir det om han ger fan i att tvätta kuken mellan fruntimren , de får då dela på både det ena och det andra med varandra
  • Anonym
    telgebo skrev 2013-02-01 14:43:41 följande:
    Intressant så deras flickor är alltså finare då?
    Vet du min halvsyrra hon är muslim (vi har samma mamma men hennes pappa är från Algeriet)  hon var så kär i en från Irak som hon fick barn med som 19 åring, han hade nån annan religion än henne, baptist tror jag det var.

    De var tvungna att gömma sig för att inte visa sin kärlek öppet, fy fan att ha det så och hennes pappa slängde ut henne för att hon var kär i fel man enligt hennes pappa.

    Det hela slutade med att hennes kille var så illa tvungen att gifta sig med sin flicka nere i Irak och ja nu är han skild med henne och har 2 barn.

    Min halvsyrra är gift med en muslim, tassar på tå för honom och är inte alls den som hon var, går i slöja och är allmänt flum.

    men till grejer, hon var ju muslim och hade ju sex med en baptist före äktenskap och fick tom 1 barn före äktenskap.

    hennes andra barn fick hon med annan muslimsk man som hon äldrig älskade, som våldtog henne, så hennes andra barn är gjort genom en våldtäkt.

    Hon har lämnat aset men är nu gift med en muslim som hon har barn med, men jag blir knäpp på henne när hon bara ringde och sa "Jag åker till Maracko eller Algeriet eller annat skumt land imorgon"

    Någon månad senare kunde hon ringa och säga "Jag är gift och väntar barn med han och han väntar på uppehållstillstånd"

    Jag kan inte förstå sånt, men jag är för svensk för att kunna leva på sånt sätt och att min farsa ska välja ut vem jag får leva med och sedan gå i en jävla slöja eller ännu värre burka. Min pappa hatar sånt folk lika mycket som jag och nästa val så ska både farsan och jag och hans nya rösta på SD. Man ska inte kunna få uppehållstillstånd till detta land lättvindligt och leva på våra skattepengar.

    Förlåt OT.

    Fast nu snackar du muslimer och muslimer hör väl bara till en liten bråkdel av icke svenskar , med icke svenskar antar jag att man menar alla länder utanför sverige , och världen uatnför sverige är rätt stor och en sydamerikan har ungefär lika mycket gemensamt med en irakier som en svensk har med en indier.
  • Anonym
    Drusilla01 skrev 2013-02-01 14:52:32 följande:
    Fast för MIG handlar det inte om att dessa män inte skulle vara attraktiva, för det kan de mycket väl vara. Det handlar om rädslan att bli sedd som en hora, oavsett vad han säger. Och i synnerhet när det gäller ett rent sexuellt förhållande som TS eftersträvar - då är det väldigt olämpligt att ge sig in med en muslimsk man. 
    Men TS snackar inte bara om muslimer utan om alla icke svenska män , som om alla icke svenska män vore muslimer , vilket bara är löjligt. Jag kan förstå att TS inte tänder på män med ett icke svenskt utseende , smaken är väl som baken , men att bunta ihop alla människor på jordklotet utanför sverige som muslimer är otroligt obildat. Det krävs väl inte speciellt många neuroner för att inse att det möjligtvis kan finnas rätt stora skillnader mellan människor från helt skilda världsdelar ?
  • Anonym

    Hehe , man börjar inse varför TS har problem med att hitta en älskare med klass , TS verkar inte ha speciellt mycket klass själv , hon kanske borde börja leta på sin egen nåvå , kanske går bättre då.

  • Anonym
    telgebo skrev 2013-02-01 14:55:29 följande:

    Lilla vännen tror inte man får 5:a i svenska om man stavar som en kratta och inte kan grammatik. Funderar varför jag då fick en 5:a i svemska om jag är så dålig på att stava och berätta så att folk förstår och inte heller bryter utan pratar rent Stockholmska.

    Lägg ned för helvete för du vet vad jag menar.

    Du kanske finner det tilltalande när en arab försöker snacka knagglig svenska med dig, eller för alla del siiiter och halvsskriker på arabiska när han pratar med dig, för dom kan u fan inte vara lågmälda. Jag är helt slut av att åka pendeltåg för alla dessa araber som inte kan stänga käften och vara lågmälda.

    Men jag finner det oattraktivt när man inte kan stava och uttrycka sig förståeligt och inte kan vända orden rätt och vet vad verb, adjektiv och substantiv är.
    Tyvärr blir hela inlägget ett gigantiskt självmål. 
    telgebo skrev 2013-02-01 15:00:53 följande:
    Hans fru vill inte ha sex dörför han vill ha en älskarinna. Men ego vet jag inte, har inte ens inlett något med han än och sen får man se han kanske drar sig ur det hela och anser det fel gentemot henne. Det jag anser vara tryggt med en man som är gift är att han inte ligger med så många andra än henne och mig, precis som jag vill ha det
    Inte ligger med så många andra än dig och henne? Precis som du vill ha det? Och du vill ha en älskare med klass? 
  • Anonym
    telgebo skrev 2013-02-01 15:00:53 följande:
    Hans fru vill inte ha sex dörför han vill ha en älskarinna. Men ego vet jag inte, har inte ens inlett något med han än och sen får man se han kanske drar sig ur det hela och anser det fel gentemot henne. Det jag anser vara tryggt med en man som är gift är att han inte ligger med så många andra än henne och mig, precis som jag vill ha det
    Precis , vilket oxå visar på din brist på klass , kvinnor med klass har mer självrespekt än att ge sig in i ett sunkigt otrohetsdrama när det kryllar av singelmän , kvinnor med taskigt självförtroende och allmänt desperata brukar däremot gärna fastna för otrogna slemhögar.
  • Anonym
    telgebo skrev 2013-02-01 15:07:15 följande:
    Vet inte om jag orkar exakt redogöra för detta. En man som inte är intressant är män som inte kan stava och prata ren svenska obehindrat, det är krav 1, fixar han det så finns iaf intresse från mig att fortsätta skriva eller prata vidare med varandra.

    Ja en engelsk man...ja ser han bra ut så visst och välutrustad går alltid hem hos mig
    Ok , och en välutbildad adopterad nigerian ?
  • Anonym
    telgebo skrev 2013-02-01 15:08:55 följande:
    Han har inget sex med henne då hon tappade sexlusten då barnen väntades eller efter förlossningen.
    (Fan min ökade, skumt)

    Sedan har jag ganska stora krav på hygien.
    Tja , så gott som alla otrogna slemhögar har ju alltid någon snyftig anledning till varför de vill doppa kuken i någon annan än frugan , om det sedan är sant är en helt annan grej , och dessutom motsäger det ändå ditt tidigare påstående att du vill ha en älskare med klass , hur hög klass håller en otrogen snubbe lixom ?
Svar på tråden Ska det vara så jäkla svårt att få sex som tjej?