Fruktsallad - vad har man till?
Vad brukar ni servera till fruktsallad om ni äter den som efterrätt/dessert?
Vad brukar ni servera till fruktsallad om ni äter den som efterrätt/dessert?
Crème fraiche med lite vaniljsocker i.
Vispad grädde som jag river mandelmassa i. Kan låta konstigt, men jättegott.
Annars är lite chilichokladganache inte heller fel... http://www.alltommat.se/recept/Chilichokladganache-med-fruktsallad-9649
Oftast äts den naturell eller med yoggi drömyoghurt vanilj till. Tycker det blir för sött med glass och såser.
Vi brukar röra ner lite vaniljsocker i turkisk yoghurt och ha valnötter till för de som vill.
vaniljglass!
Mandelmassegrädde är en stor favorit här hemma
Hallonkesella är det absolut godaste enligt mig :) Eller frysta bär/frukter på en plåt, riv en massa vit choklad över, in i ugnen 200 grader ca 10-15 min servera med äkta vanlijglass och njuuut! Bäst är när frukt/ bär är lite frusna då det blir en massa smaskig sås som blandar sig med den smälta chokladen :) Mmmm / www.viktigawavva.blog.se
Hackad mörk choklad, ännu godare efter 30 SEK i mickron så chokladen mjuknar
Kesella med honung.
Vispad grädde
Vispad grädde med lite vaniljsocker i. (5 dl grädde 1 msk vaniljsocker)
mamma gjorde med krossade polkagrisar i en gång det var med gott. för den som tycker om mint.(krossas i dubbla påsar med en hammare)
Men då jag gör fruktsallad har jag alltid lite outspädd juice i, tex apelsin, eller tropisk. Den blir jättegod då.
(inte i grädden utan över fruktsalladen)
Kesella vanilj helt sjukt gott..