• Camrad

    Mammor i Växjö med BF sommar/höst 2013

    Här hoppar jag gärna in:)) Är gravid med 3e barnet och har bf 30.8. Storebröderna är födda 04 och 06. Vi berättade för dem tidigt då jag har mått så fruktansvärt illa denna gången:(( Är nu i v 11+3 och illamåendet är fruktansvärt:(( Har tom fått medicin utskriven men den hjälper tyvärr inte. Hoppas på att det ska börja lätta snart. Tar så mycket kraft att må så illa hela tiden.
    Jobbar som hudterapeut och när jag har massage känns det som jag ska spy på kunden..
    Min mage syns inte alls än vilket förvånar mig. Trodde den skulle synas väldigt tidigt eftersom det är tredje barnet. Så mammakläderna får vänta lite till..

  • Camrad

    Kaijoh: Vi bor 1,5mil söder om Växjö. Skönt för barnen men ändå nära till stan.
    Bor ni andra i Växjö?
    Jag har haft två mycket jobbiga graviditeter innan med foglossning så jag satt i rullstol och havandeskapsförgiftning båda gångerna + en traumatisk första förlossning:(( Det gjorde att jag mådde psykiskt dåligt min andra graviditet..
    Denna gången känns det helt annorlunda och jag har bestämt mig för att denna SKA bli min bästa graviditet:)) Mår ju som sagt väldigt illa just nu men hellre det än foglossning från helvetet! Sist hade jag kryckor i v11 och nu känner jag av fogarna då och då men det försvinner lika fort igen:)) Behöver ni tips om ni har foglossning så kan jag massor om det som kan underlätta.

  • Camrad

    Ja jag mår så illa att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta åt eländet.. Känns som det har blivit sämre de senaste 2veckorna, borde ju lätta lite snart. Är i v12+3 idag. Orkar knappt vara glad över att jag är gravid då det enda jag kan tänka på är hur illa jag mår. Igår fick jag totalt ilskeutbrott pga detta och sen grät jag tröstlöst i flera timmar:(( Äter hela tiden för att överhuvudtaget kunna stå på benen. I såna här situationer är det pest att ha eget då det i princip är omöjligt att vara sjukskriven:((( Jag älskar mitt jobb men det är supersvårt just nu när man ger så mycket av sin energi till kunderna. Jag har ju ingen att ge! Är helt slut när jag kommer hem och ligger helt orkeslös i sängen för att orka till jobbet nästa dag.
    Förlåt att jag gnäller så men just nu känns det såååå tufft:(((
    Det positiva är ju att jag inte har foglossning än. Känner det ibland men försvinner lika fort. Skönt!!
    En annan mysig sak är att jag redan känner bebisen buffa!!:)))) Kände tidigt med de andra två också men inte så här tidigt.
    Hur går det för er??

  • Camrad

    Nu är det länge sen jag har skrivit här. Har mått så fruktansvärt illa men nu är det äntligen lite bättre. Är i v 16+0 idag..
    Välkommen Zera:)) Bor du söder om Växjö? Vi bor 1,5mil söder om Växjö.
    Kul med fler som får syskon:))

  • Camrad

    Kaijoh: Jag har jobbat hela tiden. Har egentligen inte orkat men jag har eget företag så jag har inte haft nåt val.
    Jag spydde inte heller men ibland känns det som det hade varit lättare än detta konstanta illamående.. När det var som värst åt jag var 30 min!! Testade Seaband, Postafen och Lergigan Comp men inget hjälpte:((
    Mina kunder har inte anat nåt då jag har haft "the glow" och sett så fräsch ut så ingen har sett hur illa jag har mått!
    Hoppas ditt illamående går över snart.

  • Camrad

    Ni får gärna skriva till mig i bf listan. Är bara inne på mobilen.
    Camrad: BF 30.8 Tredje barnet
    Imorgon ska vi på RUL och jag är spänd och nervös.. Vill gärna veta könet också. Vi har två killar sen innan och det blir nog en kille till tror jag:)

  • Camrad

    Närkommerbuset: Bor ni mitt i Tävelsås eller i närheten? Vi bor i Stenslanda och barnen går i Tävelsås.. Då kanske våra barn går i samma klass sen:))
    Jag var på RUL i måndags och allt såg bra ut med lille busen. Vi väntar en liten kille så vi får triss i killar. En liten crossförare till:))

  • Camrad

    Jag går också på Teleborg och hos en Birgitta. Asplund tror jag hon heter i efternamn. Det finns ju en Birgitta Ursby också.
    Jag gillade min bm först men nu har jag totalt tappat förtroendet för henne så jag tänker faktiskt byta. Har verkligen försökt men hon är otroligt otrevlig och nedvärderande mot mig tyvärr:((
    De som jag hade mina tidigare graviditeter var fantastiska!! Tyvärr så jobbar de inte kvar längre..

  • Camrad

    Åh mina humörsvängningar är vidriga denna graviditeten!!:((( Jag kan bli så otroligt arg och inget hjälper förrän jag blir så arg att jag bryter ihop och gråter tröstlöst länge, länge.
    Usch stackars min familj:((

Svar på tråden Mammor i Växjö med BF sommar/höst 2013