• zera5

    Mammor i Växjö med BF sommar/höst 2013

    Hej, jag skulle också vilja vara med i denna tråden. Väntar 3:e barnet i okt, de andra fyller 3 resp 4 i år. Bor 1 mil utanför Växjö. Såg att ni pratat om VUL på linneamottagningen. Jag var där för ca 2 veckor sedan då jag var i V6+1. Roligt att få kontakt med fler som väntar och då inte bara förstföderskor som det var förra gången jag skulle ha. En blandning är bäst

  • zera5

    VUL kostade 350:- hos linneamottagningen precis som ett vanligt besök. Nej Camrad vi bor inte söder om utan öster om. Kajjoh har du redan varit på inskrivning och fått tid till kub...? Jag är själv i 9+1 idag så det borde inte skilja så mycket på oss. Har inskrivning den 28 mars... Kan det vara för att jag är så van vid rutinerna eller olika på olika mottagningar kanske... Längtar mycket nu tills man kan släppa bomben på jobbet och för alla i ens omgivning börjar bli svårt att dölja men tycker ändå att det fortfarande är lite tidigt. Har ni berättat och i så fall i vilken vecka var ni då?

  • zera5

    Skrev fel om min vecka är i 8+5 idag tänkte lite fel eftersom man säger v.9. Mår lite illa ibland när jag börjar bli hungrig men inget att klaga över inte så att man behöver kräkas eller så. Inskrivning på torsdag nästa vecka så det ser vi fram emot känns lite som ett avstamp i graviditeten.

  • zera5

    Är det bara jag som tycker att magen blev stor väldigt fort nu med 3:e? Jag såg på magen innan Stickan gav plus och nu ser jag ut att vara i v.16 kanske är i v10 och STOR. Väldigt svårt att dölja iaf! Får väl berätta på jobbet efter påsk är då i v. 11 för de går och tittar på min mage hela tiden trots att jag försöker dölja det så gott det går. Fler med samma problem eller som haft samma problem

  • zera5

    Då skiljer det inte alls mycket på oss är i 10+0 idag så då blir det kanske tom samtidigt!

  • zera5

    Jodå, hade inskrivning idag och allt såg bra ut. Blir KUB den 11 april så det blir nästa stop. Kommer väl låta det bli lite mer officiellt nu iaf bland de närmaste och chefen får nog reda på det nästa vecka. Jag mår bra men det har jag gjort även de andra två graviditeterna så jag hoppas bara att allt ska gå vägen nu. Hur går det för dig?

  • zera5

    Åh vilken rolig idé med bilderna i påskägg. Skönt att allt verkade se bra ut och inte fel att få titta en gång till ð???

  • zera5

    Igår berättade jag för chefen, kände att det var lika bra men det kommer inte bli officiellt än på några veckor för de andra kollegorna. Imorgon är det 1 vecka till KUB håller tummarna för att allt ser bra ut. Vad har ni andra fått för resultat på KUBet? Hur stor var er sannolikhet?

  • zera5

    Kajjoh: skönt med det beskedet och att det bara är 1% chans för missfall låter underbart. Då borde vi också kunna känna oss ganska säkra snart
    FruDalefalk: låter jobbigt att du ska behöva hålla dig lite lugnare nu förstår att det inte är lätt närande redan har 4 barn tycker att det är svårt med 2 hoppas att du kan vila dig tillbaka så du kan börja göra som vanligt igen för v. 29 känns lite tidigt. Varför igångsättning om man får fråga?

Svar på tråden Mammor i Växjö med BF sommar/höst 2013