Inlägg från: Demajbebis |Visa alla inlägg
  • Demajbebis

    Clearblue - fråga Jessica!

    Hej Jessica! Jag blev utvald i vipgruppen för att där var en som fått paketet som redan väntar barn och hade satt ut paketet på blocket till salu för 3000kr. Sedan fick hon skicka paketet till mig, Charlotte Evert kontaktade henne. Fick paketet igår men hon hade skickat med allt förutom monitorn! Hon har säkert sålt monitorn då...Den kommer jag inte långt utan!Med vänlig hälsning, Ivana

  • Demajbebis

    Sim jag förstått det så skickar man inte sitt paket vidare, utan den som plussat får utse någon som får ett helt nytt paket! Grattis till plusset!!! Va underbart det måste kännas;)

  • Demajbebis

    Nej jag blev inte vip genom skicka vidare. Inte vad jag vet om i alla fall. Utan pga denna tjej blev utslängd då hon gått fult tillväga. Men clearblue bad ändå henne skicka paketet till mig av någon anledning, antagligen för hon blev helt utslängd från gruppen. :)

  • Demajbebis

    Ser ut som jag fått min mens idag. O ingen monitor. Då är det kört att börja med monitorn Denna cykeln va?Måste vänta till nästa ,eller? För det är väl på första mensdagen man börjar med monitorn??

  • Demajbebis

    Hej Jessica! Då jag inte fått monitorn ännu, och fick svar på mitt blodprov jag tig dag 21 i cykeln för att kolla ägglossning, det visade lågt. Så jag tog ett test med digitalt ägglossningstest idag, fick ingen smiley men Stickan man sätter i hade jag ett ganska starkt teststreck på,hur tolkar man det? Eller man ska inte kolla Stickan alls?

  • Demajbebis

    On jag fattar det rätt här så är hoppet inte ute för min ägglossning även om blodprovet inte visade på ägglossning dag 21, alla har tydligen inte ägglossning på dag 21! Ska bli skönt när monitorn kommer för då kommer jag äntligen för första gången veta när jag faktiskt har ägglossning!!

Svar på tråden Clearblue - fråga Jessica!