Inlägg från: MajsanGG |Visa alla inlägg
  • MajsanGG

    Clearblue - fråga Jessica!

    Sofia 383 skrev 2013-02-12 23:03:05 följande:
    Jag vill bara skiva till er som kommit med i 30 gruppen Har läst att det är en del som är besvikna som inte kommit med och jag skrev till dom att inte ge upp för att dom fortfarande har en chans men hoppas att dom inte skriver för att få er till att skicka den vidare till dem för att ni har plussat och att dem tycker det är för jävligt att dom har försökt så länge men inte bli valda. Jag är inte ute efter att ni ska skicka till mig för att jag skriver till er och stöttar er, det gör jag av glädje och roligt att följa er:) Jag vet att mitt plus kommer förr eller senare och med eller utan clearblue. Men att bara få vara med denna grupp och följa er är bara roligt och få tips från er det hjälper mig mycket:) Hjälpa er också :) med det jag vet. Jag hoppas bara att alla som är med i denna grupp " vi vill ha barn " kommer att få sitt efterlängtade plus detta år ? Kärlek till er alla ?

    Hej Sofia! Vi ses här oxå! :)

    Jo men visst är det så? Man behöver inte hacka sig (heter det så?) på sånt man inte kan påverka. Som jag sa i den andra tråden så blev jag besviken på sätet det hanterades (det är bara marketing) MEN jag är jätteglad för tjejernas skull. Sen tycker jag att vi är här för att ge o få stöd! Så det är bara o skaka av sig besvikelsen o köra på! 2013 är vårt år!

    Heja på oss alla! O Grattis till er plussare!
  • MajsanGG
    Sofia 383 skrev 2013-02-18 22:03:35 följande:
    MajsanGG: ja det gör vi:) Vi kämpar för samma sak och vi stöttar alla tjejer här inne :) 2013 är vårat år att plussa :) Heja alla här inne :) Kram

    Jajamen! 2013 plussar vi! :) Jag gjorde spolningen igår o hoppas på plus denna gång! Hoppas hoppas hoppas! Kram!
  • MajsanGG
    Stassa skrev 2013-02-19 11:53:17 följande:
    Hej Majsan GG Med risk för att låta korkad, men vad är en spolning? Varför gör man en och gör det ont? Kram

    Hej Stassa! Du låter inte korkad alls, jag hade ingen aning vad det var heller! :) Jag är i mitten av utredningen av våran barnlöshet. En av proverna heter HSSR (tror jag) o kallas vanligtvis för spolning. Nu kommer jag förklara lite dåligt för som sagt, jag är fortfarande lite dålig på svenska, sorry! :) Det hon gjorde är att stoppa in en catheter längst in o sen spruta en kontradt vätska. Då kan läjaren se att äggstockarna är okej, att det inte är stopp. Det som brukar hända är att man har lättare att bli gravid efter det då smågrabbarna har "mer plats" att ta sig till mål... och ja, det gjorde ont! Men inte alls som jag hade läst. Jag skulle säga att det var som en jobbig mens, nåt sånt. På torsdag är det dags för ägglösning ultraljud. O mittemellan är det att mysa massor o hoppas på det bästa! :)
  • MajsanGG
    Stassa skrev 2013-02-19 12:56:21 följande:
    Ok, då förstår jag. Lycka till och mys ordentligt.
    Tack vännen!!  :)
  • MajsanGG
    Demajbebis skrev 2013-02-19 13:50:30 följande:
    Hej Jessica! Då jag inte fått monitorn ännu, och fick svar på mitt blodprov jag tig dag 21 i cykeln för att kolla ägglossning, det visade lågt. Så jag tog ett test med digitalt ägglossningstest idag, fick ingen smiley men Stickan man sätter i hade jag ett ganska starkt teststreck på,hur tolkar man det? Eller man ska inte kolla Stickan alls?
    Hej Demajbebis! Jag har använt de sen april och det är bara glad gubben man ska kolla, streck har jag fått på alla stickor jag använt, även om de inte gett glad gubbe... 
  • MajsanGG
    Pau skrev 2013-02-20 11:19:02 följande:
    Hej Jessica. Jag plusade idag =)) har inte kommit igång med det som jag fick i mitt packet som utvald i gruppen. Hur gör jag med det? Har endast använt graviditetstesten (tre stycken) som följde med. Det andra ligger inplastat fortfarande. /Paulina

    Grattis Paulina! Så underbart!
  • MajsanGG
    Trasslet skrev 2013-04-26 07:02:47 följande:
    Nu är det två! :D

    Igår plussade jag!!!

    Mensen ville inte komma, så jag testade mig i lördags (bim+5), men det visade negativt. Tänkte vänta till helgen med att testa igen om inte mensen kommit igång (var redan peppad för en ny omgång med monitorn), men orkade inte vänta längre än till igår efter jobbet. Och det blev positivt! 2-3 veckor visade fönstret.

    Stort tack, Jessica, för att du funnits/finns här och håller oss i handen. :)
    Hälsa gänget på CB och tacka även dem för att jag fått vara med i det här gänget och fått tillgång till hjälpmedel. Det har varit guld värt.

    KRAAAAMAR!
    Grattis Trasslet!!  Hjärta
Svar på tråden Clearblue - fråga Jessica!