Inlägg från: trippelm |Visa alla inlägg
  • trippelm

    Clearblue - fråga Jessica!

    Hej Jessica,

    Jag är 27, min sambo 32 och vi har varit tillsammans i drygt två år. Vi slutade använda skydd i augsti/september 2012 någon gång. Jag har sedan tidigare använt p-piller sedan jag var 22. För 7 år sedan gick jag ner väldigt mycket i vikt och har aldrig haft regelbunden mens, varken för eller efter. Men när jag vägde som mest kunde mensen vara borta i ett halvår ibland... Jag har aldrig varit gravid eller fått missfall. Nu är mensen mer regelbunden.

    Håller tummarna för oss och alla er andra i gruppen! Ska bli kul att följas åt :) 
  • trippelm

    I förrgår och igår visade monitorn max och idag hög. Min sambo är lite sjuk och har inte varit så alert på att mysa så mkt som jag önskat. Vi fick till det igår på morgonen och ska försöka få till det idag med. Hoppas det räcker?! Eller bör man pricka in fler dagar innan/på max?

  • trippelm

    Hej Jessica!
    En konstig fråga kanske, men jag måste ställa den...
    Nu på morgonen glömde jag kissa på dagens sticka, så jag höll en liten kopp under och "skrapade av" några droppar urin (men det kanske även var lite sperma eftersom vi hade samlag igår kväll)... Monitorn visar på max, alltså ägglossning, och för att vara mig är det ca en vecka för tidigt i cykeln (dag 15 idag). Är det pålitligt eller är det jag som spelat montern ett spratt genom att inte kissat korrekt på stickan?? :)

  • trippelm

    Hej!
    Idag kom mensen, 14 dagar efter att monitorn visade ägglossning. Så den hade rätt. Nu börjar jag däremot bli orolig varför det aldrig tar sig för oss? Vi har försökt i snart 10 månader... :(

Svar på tråden Clearblue - fråga Jessica!