Inlägg från: Zimba78 |Visa alla inlägg
  • Zimba78

    Clearblue - fråga Jessica!

    Hej Jessica Jag använder monitorn och är inne på andra cykeln. Igår och idag hade jag MAX. Både denna cykel och den andra har jag gått från låg till MAX utan att få hög. Max har varit två dagar och sedan låg igen. Varför blir det så, kan det försvåra mina chanser att bli gravid. Jag utför alla tester monitorn efterfrågar och i övrigt följer instruktioner, så svara ej att jag gör fel. Tacksam för svar.

  • Zimba78
    gabbi81 skrev 2013-09-06 14:42:58 följande:
    Zimba78: Tyvärr så har inte Jessica svarar på våra frågor sedan en månad tillbaka..  Verkar inte som om hon är aktiv längre. Vad jag tror iaf.. Tyvärr! Jag frågade samma fråga till Jessica typ. När du väl fått Max så är alla monitorer inställda på 2 dgr MAX , sedan får du en dag med Hög och sedan gå ner till låg igen. Om man vill så behöver man inte använda sig av fler stickor efter första dagen med MAX ,då du kommer få dom svaren utan att använda stickorna. Jag har sparat typ 3 st per månad genom att göra så. Du kommer fortfarande få max 2 dgr , och sedan hög och sen låg fast att du inte använder dig av stickorna.. Jag hade det andra bekymmret , fick hög direkt från dag 9 istället för låg, hög och sedan max. Hon sa att det beror helt på hur mycket hormoner kroppen har . För att du ska få hög så måste monitorn känna av en viss hormonhöjning . Om det säger att du är mindre/mer fertil vet jag tyvärr inte. Du får ju MAX iaf, det är ju bra!!! Då har du iaf ägglossning.

    Aha. Men tack för ditt svar. Känner igen ditt namn då jag läst igenom en tråd för gruppen som provat på monitorn 6 mån. Kanske Jessika endast fanns tillgänglig under denna period? Men hur har det gått för dig och de andra i test-gruppen?
  • Zimba78
    gabbi81 skrev 2013-09-07 10:50:06 följande:
    Flera har lyckats bli gravida med hjälp av monitorn under dessa 6 månader. Tyvärr är inte jag en av dom. Men jag kämpar vidare..

    Tråkigt att höra men det är väl ganska vanligt att det tar en tid trots att det inte är något fel på kvinnan eller mannen. För oss är det tredje försöket nu så vet inte ännu om vi kommer tillhöra den grupp som får barn fort eller om vi kommer att behöva kämpa på i flera år. Försöker tänka positivt. Lycka till i försökandet och det är bra att vi har monitorn som hjälpmedel att iaf öka chanserna så mycket som möjligt. Trevlig helg!
Svar på tråden Clearblue - fråga Jessica!