Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Killar hur ofta får ni komplimanger?

  Tis 12 feb 2013 16:13 Läst 11625 gånger Totalt 154 svar
  Visar endast inlägg av Trust me - Visa alla inlägg
 • Trust me
  Återställ
  Tis 12 feb 2013 16:13 #5

  Ja tack! Gärna något personligt som handlar om mig som person och inte vad jag gjort. Det är helt ok att ge män samma slags komplimanger som ni ger andra kvinnor. *blomma*


  Jag vill dig bara väl, lita på mig.
 • Trust me
  Återställ
  Tis 12 feb 2013 21:00 #10
  Anonym skrev 2013-02-12 20:56:36 följande:
  Härligt att höra att ni killar också gillar komplimanger! Jag lovar att tänka mer på det hädan efter Glad
  Nu är jag singel, men brukar ge en partner mycket komplimanger när jag tycker han gjort något fint, bra eller han ser bra ut eller helt enkelt för den han är.

  Vad tycks om komplimanger från en tjej som ni inte känner så bra....? 

  Trodde det var vad det handlade om
  Jag vill dig bara väl, lita på mig.
 • Trust me
  Återställ
  Tis 12 feb 2013 23:15 #29
  Anonym skrev 2013-02-12 22:57:42 följande:
  Men det stämmer inte för mig. När jag är i förhållande är det svårt att hålla igen när han gör något fint för mig, när han fixat till sig och är oemotståndligt snygg eller gör en min som får mig att smälta. Jag blir så glad och ler och kan inte låta bli att säga ett par fina ord. Men, så har jag också oftast känt att jag ger mer än vad jag får i mina tidigare förhållanden.

  Tänk om det är där skon klämmer, tjejer tror att killar tar en tjej för givet om hon visar att hon uppskattar honom?

  Det spännande spelet att hålla mannen lite kort så han hela tiden måste jaga. Det "vet" man ju att män blir lata och ointresserade om de får saker för lättvindigt. Obestämd

  Kom att tänka på att det här var ett argument mot att ge arbetare och andra lägre stående sorter ordentlig lön i reda pengar. Det var en vedertagen sanning att så fort de fått pengar så slutade de arbeta tills de gjort av med alla pengarna. En borgarklassens civiliserande uppdrag som nu utsträckts till kvinnornas civiliserande uppdrag.

  En alternativ förklaring är burkahypotesen. Män kan inte kontrollera sina lustar och dessa lustar är lättväckta. Ge aldrig en man anledning att känna lustar för då tappar han helt kontrollen över den gnutta civilisation som håller de i schack. Alltså: Inga komplimanger, uppskattande ord, antydningar, åtbörder eller blickar. Det vet man ju vad det är för sorts kvinnor som ägnar sig åt att vilja väcka mäns lustar.
  Jag vill dig bara väl, lita på mig.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll