Inlägg från: Anonym (Lady H) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lady H)

    Killar hur ofta får ni komplimanger?

    Vet inte.. Jag ger ofta komplimanger, till manliga vänner, kollegor och killar jag är tänd på.

    Jag ser ofta att folk är vackra, fina, har fina kläder, gör något fint som att var generösa, och då måste jag säga det till dem. Det blir många komplimanger.

  • Anonym (Lady H)
    Anonym (Inte ofta) skrev 2020-12-27 21:09:55 följande:

    Är det ett bra tecken om en tjej som ger en komplimang härmar killens ansiktsuttryck?


    Yep!
  • Anonym (Lady H)
    Anonym (Inte ofta) skrev 2020-12-27 21:48:47 följande:

    Är det en naturlig reaktion från tjejens sida 


    Yep, det är naturligt nedärvt att vi härmar de som vi tycker om eller är attraherade av. Såklart kan detta även användas av folk som känner till det. Jag brukar ta det som en komplimang o bli glad när jag märker att någon härmar mitt lroppsspråk o ansiktsuttryck
  • Anonym (Lady H)
    Anonym (Meränvanilj) skrev 2020-12-28 17:33:38 följande:

    Jag går on-topic här och svarar på frågan. Nej, jag får i princip aldrig komplimanger från kvinnor om de inte druckit. Då får jag ofta höra att jag är snygg och ev oxo sexig. Beror mest på alkoholhalt.... Under mitt 12-åriga äktenskap fick jag nog en handfull spontana komplimanger om mitt yttre av mitt ex. Att jag är rolig hör jag ibland, men vet inte om det går in under TS:s spec. Nån gg oxo hört att jag är intressant, men även då i alkoholmiljö.

    Kvinnor ger inte gärna komplimanger så där bara rakt av för att de får lust att säga. Som sagt alkohol och lite liggsugna så kommer det...

    Tråkigt tycker jag. Om frågan kommer upp på nåt sätt så hör jag ofta att jag är snygg rent objektivt, men i princip aldrig lustdrivet eller spontant.

    Efter sex får jag alltid komplimanger, men det är ju nåt annat.

    Tycker det här är tråkigt då jag gärna själv ger komplimanger bara för att jag själv vet hur glad man blir. Självklart ska dom vara ärliga, men det finns så många snygga och intressanta människor att ge dom till!


    Många män är ovana att ge komplimanger. Det är som om de skiter rakblad kan man tro, ha ha. Jag ger många komplimanger, och de är alltid sanna. Då kan jag få lite ovana komplimanger tillbaka, som är en kopia på komplimangerna jag just givit. Helt ok, men man blir ju inte alldeles till sig direkt, känns mer som att det är positivt att de försöker.

    Sen finns det män som vekligen kan ge komplimanger, som ser på en med ömhet i blicken, man känner redan på blicken hur uppskattad man ör, och sen så säger de nåt fint som bekräftar det. Jag älskar människor som ger mer än vad de får! Och det brukar jag säga till dem också.

    Det kan vara både kvinnor o män. Men män är ju finast!
  • Anonym (Lady H)
    Man i norr skrev 2020-12-29 20:11:00 följande:

    Aldrig. Jo minns en gång när jag gått till ?innefrisör? och hon sade ?sexigt.?! Höll på att ramla av stolen!

    Kan bero på att jag i likhet med de allra flesta män, inte har något som är värt en komplimang.

    Ivf om man gör distinktionen: beröm för något man gör, komplimang för något man är= egenskaper.

    Men skulle väldigt gärna ha komplimanger! Tänk vilken kick att få sådana i sexlivet t.ex.!!!


    Det ingår i min totala sexdröm att få uttrycka hur sexig vacker och fantastisk mannen jag sexar med är. Hur jag är oändligt tacksam att få dyrka hans kön, att det får mig att känna att jag lever! Hur sexig hans mage är, att jag skulle kunna ha sex bara med hans mage! Hur det är en ynnest att få suga hans kön!

    Men men, många män skulle nog komma av sig, man får filtrera vad man säger, så han inte kommer av sig, jag vill ju gärna även få lite passionerade komplimanger tillbaka också....
  • Anonym (Lady H)
    Setubal skrev 2021-01-21 23:27:17 följande:

    men det är extremt upphetsande när tjejen ger komplimanger under sexet och annars också


    Det var uppmuntrande och roligt att höra!

    Drömmen är ju nån slags ömsesidig passion. Jag faller totalt för män som kan ge komplimanger. Svalnar under sex om jag inte känner mig tillräckligt åtråvärd.

    Komplimanger som var grymt tändande som jag fått är :

    Jag har aldrig legat med någon som varit så mycket kvinna som du! Å bröst! Du har verkligen fina former!

    Om män bara visste hur sexigt det är så kanske man skulle få höra lite mer, o komma lite lättare
  • Anonym (Lady H)
    Setubal skrev 2021-02-21 21:30:06 följande:

    Men det är ju så härligt att ge komplimanger, både till vardags och till sexet. Dock så behöver man oftast bli bättre på att ge till vardags.

    Det är så enkelt när man tänker på det. Jag gillar att ge blommor och säga vad vacker du är. Att stå bakom tjejen och smeka henne lätt över kroppen och samtidigt säga hur sexig hon är och hur upphetsad hon gör mig. Det gör mig väldigt glad:)


    Det låter helt underbart! Lyckliga din tjej!
Svar på tråden Killar hur ofta får ni komplimanger?