Inlägg från: WickanD |Visa alla inlägg
  • WickanD

    BF Sensommar 2013 Surahammar, Hallstahammar o Västerås!

    Hej! Jag och min sambo ska få vårat första barn i slutet på september.
    Vi bor i Västerås men jag är från början från Hallstahammar.

  • WickanD

    Tack, detsamma :) ja verkligen! Kul att dela med sig lite och ventilera!
    Vi vet inte riktigt helt och håller ännu, vi ska kika en gång till :)
    Hur gammal är du?

  • WickanD

    Okej vad roligt :) lycka till!

    Jag är 21 och min sambo 24 :)

    Vad har du fått för olika symtom?

  • WickanD

    Usch vad jobbigt "/

    Jag har tröttheten och molningar i magen men dessa två går att leva med men illamåendet är åt helvete!! Jag mår illa och kräks från morgon till kväll. Kan vakna ibland på nätterna och behöva spy också. Det är grymt jobbigt men ska få några tabletter utskrivna.

    Men annars mår jag bra :)

  • WickanD

    Tack :) jag hoppas det jag också! Klarar inte av att jobba nästan heller så det är riktigt jobbigt.

    Går du 1/7 på havandeskap?
    Eller hur har du tänkt?
    Vad jobbar du med? :)

  • WickanD

    Ja det är jätte jobbigt att behöva springa dit.
    Jag jobbar som undersköterska så jag har ganska tufft ibland på jobbet. Vi gör väldigt mycket tunga lyft.

    Okej, vad skönt för dig att kunna jobba och känna att du inte måste tänka på lyft eller så. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra faktiskt, om allt går bra och om jag mår bra så jobbar jag sommaren ut men mår jag såhär så vet jag ej. Men det är också sagt att jag inte får lyfta så jag är lite fundersam..

  • WickanD

    Ja precis, hemma går det att undvika med hjälp av sambon men på jobbet har jag fasta rutiner. På en dag så lyfter jag jätte mycket och drar upp folk i rullstolen och i sängen. Har känt att jag får kramp i magen när jag gör något av det.

    Tyvärr så skiter nog min chef i det! "/ men jag är bara timanställd men jobbar heltid.

  • WickanD

    Ja, värst är när hela livmodern drar ihop sig och man måste ta i ändå, det går bara inte..
    Jag har redan fått veta att jag inte kommer få några andra uppgifter så att istället måste jag vara sjukskriven då, tyvärr..

    Ja jag känner det jag med.. Jag har varit hemma några dagar nu pga att jag mår så dåligt och att jag har ont.. Så vi får se hur allt kommer gå egentligen. Barnmorskan tyckte inte att jag skulle lyfta men det är ju de jag gör på mitt jobb "/

  • WickanD

    Ja, och tråkigt som bara den!! Jag vill absolut inte vara sjukskriven om jag verkligen inte behöver. Han tycker det är onödigt att jag ska jobba om jag har ont och att det inte känns bra för honom. Jag började blöda litegrann när jag lyfte på jobbet och barnmorskan sa då att jag kunde få missfall och min sambo tyckte inte att det var värt att riskera. Men jag är helt förvirrad!!

  • WickanD

    Usch vad tråkigt att höra! Men jag hoppas att det går bra för oss båda :)
    Vilken vecka är du i?

    Jag blir extra orolig när jag läser om andra. Det var en tjej som barnet dog i magen i vecka 35, två gånger dessutom. Det känns helt sjukt. Men jag försöker vara positiv.

    Har du haft ont något eller vad är dina symtom? :)

  • WickanD

    Okej :)

    Ja det är sant! Man får försöka släppa och gå vidare..

    Jag mår fortfarande jätte illa och kräks upp det mesta jag äter "/ jag är också tröttare nu än jag varit innan och har ont men jag antar också att det växer.. Och för att jag lyfter på jobbet, jag har fått mycket mindre hjälp och nästintill blivit utsatt för fara nu.. Det är två stycken andra som tävlar om tider hela tiden och dem vill ju såklart att jag ska gå hem och vara sjukskriven.. Jag pratade med en på jobbet som är ungefär som våran chef och också min svärmor och hon visste hur dem var på jobbet och blev jätte förbannad men hon tyckte inte att det var värt att jobba om dem skulle fortsätta för att förra tjejen som blev gravid drog dem ut stolar för så hon fick dem på magen och drog ut armbågen när hon gick förbi och slog liksom i magen.. Lite sjukt är det men tyvärr går det till så..

    Hoppas att ni har en bra helg annars :)

  • WickanD

    Nej precis! Men dem är tyvärr sådär. Våran chef bryr sig inte. Hon är nästan aldrig där heller och hon är arg på mig för att jag blivit gravid och inte kan ställa upp och jobba i sommar "/ Men idag var min sista dag eftersom jag har blivit sjukskriven akut från och med idag. Jag har så ont i svanken att jag inte vet vart jag ska ta vägen och fortfarande ont i magen fast dock har det blivit så dåligt att jag knappt kan gå eftersom bäckenet låser sig och krampar. Tråkigt tråkigt.. Väl när illamåendet börjar bli lite bättre. Ultraljud på torsdag 14/3 :)

    Hur mår du? :) och har du köpt några bebis grejer? :)

  • WickanD

    Jaha, det första var ett sånt ultraljud ni fick bekosta själva?

    Ja vi ska ta reda på kön om dem kan se :) annars åker vi till Sthlm senare för 4D ultraljud och då kan dem säkert se :)
    Ska ni ta reda på det?

    Vi har fått en del kläder som svärmor köpt och jag passade på att köpa några bodys för det var så himla bra pris på Lundmyr of Sweden :) sen har vi faktiskt köpt säng för att jag blev så ivrig ;) haha men nu ska vi vänta tills efter ultraljudet..

    Det är ju så roligt att handla och skönt att ha det klart eftersom jag bara får ondare och ondare men annars får min sambo åka och köpa ensam sen :)

  • WickanD

    Ja det är spännande att få veta vid födseln också men jag tror att jag vill veta innan om det verkligen går att se till 100% :)

    Ja, vi köper alla dyra grejer själva och vi har börjat få jätte mycket redan.. Men köper vi kläder så köper vi i strl 62!

    Ja den har blivit lite rund och stenhård :)
    Har du fått någon mage?

    Hur har ni tänkt i sommar? Ska ni åka iväg på någon semester eller hur har ni tänkt? :)
    Min svärmor tycker absolut inte att jag ska åka iväg men jag vill heller inte sitta ensam hemma i sommar :) jag tycker om när det är mycket fart och liv runt om mig :)

  • WickanD

    Åh vad roligt :) hoppas ni får fina bilder med er hem!

    Okej! Jag har så svårt att vara still på sommaren och jag vill umgås med mina vänner som vanligt denna sommaren. Så vi har bokat in en vecka i Tylösand och jag tror att det kommer bli jätte roligt! Jag är inte så nervös att något ska hända men om något händer så finns det sjukhus där också. Jag kan inte tänka mig att det ska hända något. Eller föreställa mig vad det skulle vara i så fall.. Så en vecka där i alla fall och sen blir det säkert Malmö en vecka också.

  • WickanD

    Ja vi fick det för att jag var så osäker i vilken vecka jag egentligen var i så bm ville inte missa något viktigt på vägen :)

    Ja jag har kompisar som blivit igångsatta pga att dem rört på sig för mycket men jag är inte så jätte orolig men om det känns som att det är på gränsen så får jag lägga mig i stugan och vila :)

    Ja men absolut :) det kan vi göra!

    Du kan väl skicka ett meddelande här så kan vi prata så inte alla behöver snoka ;) haha!

Svar på tråden BF Sensommar 2013 Surahammar, Hallstahammar o Västerås!