• Diny

    Stor skillnad smakmässigt på makrill i tomatsås och sardiner i tomatsås?

    Hej! bor utomlands och har inte hittat makrill här. Har däremot ett att det säljs sardiner i tomatsås (vilket jag nog aldrig provat) Vad är det för skillnad makrill och sardiner? Är de väldigt olika smak och näringsmässigt? Kanske en dum fråga , men om sardinerna säljs med skinn, tar man bort skinnet då eller äter man det? Inte så erfaren i ämnet

  • Svar på tråden Stor skillnad smakmässigt på makrill i tomatsås och sardiner i tomatsås?
  • MammaBella

    Största skillnaden är att sardiner är mycket mindre så det brukar vara hela fiskar i burken. På dom jag ätit i sverige så äter man dom som dom är med skin och allt. Det är så mjukt så man tänker inte på det. Det är väl ganska likt i smak. Prova så vet du sen...
     

Svar på tråden Stor skillnad smakmässigt på makrill i tomatsås och sardiner i tomatsås?