Inlägg från: Elsanpelsan |Visa alla inlägg
  • Elsanpelsan

    gravida från tråden= vi som försöker få bebis 2013

    Gick ju sådär det där. Men de har bra info på vårdguiden i alla fall :)

  • Elsanpelsan

    Vaknat flera ggr inatt pga magont, som förtsatt nu... gör liksom ont i hela magen... säkert för att allt flyttar runt... hoppas jag! Men det är inte just i livmodern i alla fall. Och hungrig är jag, fast att jag åt frukost för en timme sedan. Jobbig dag helt enkelt ;)

  • Elsanpelsan

    Så trött på det nu.. brunt blod på pappret igen.. har sluppit det nu nästa en vecka men nu var det tillbaka igen... varför ör det så? Borde jag bara l å ta det vara eller kolla upp det? Än så länge inget rött blod alls. Jag som tänkte berötta för mamma idag men känns inget kul nu...

  • Elsanpelsan

    Helt slut i kroppen idag. Men att vila när man har en 8 och en 3 åring är ju helt hopplöst. Varje gång man nästan somnar kommer de springandes. Suck... men nu dags att ta tag i kvällsmaten!

  • Elsanpelsan
    Annzi83 skrev 2013-04-28 19:41:37 följande:
    Elsanpelsen: Hur har det gått med blödningen, inget mer sen igår? Håller mina tummar för att det fortfarande är kroppen som bearbetar det fostret som inte klarade sig. Kram

    Nä det var bara lite brunt igår, vanliga flytningar idag igen. Hoppas också det är pga det andra fostret... men det hade varit skönt med en extra koll...
  • Elsanpelsan
    TessLiihten skrev 2013-04-28 21:01:51 följande:
    Idag gjorde dem ett nytt.Vul, såg ett foster med tickande hjärta. Gulesäcken var lite liten, men hoppas på att det utvecklar sig normalt. Ska göra nytt vul om en vecka

    Men hade du inte fått konstaterat mf? Vad kul att de såg ett levande foster!
  • Elsanpelsan
    TessLiihten skrev 2013-04-29 07:45:17 följande:
    Doktorn som gjorde testet i lördags, såg inte något foster. Men doktorn som.gjorde vilket igår, såg ett foster med.tickande hjärta. Och det gjorde jag med.

    Du kanske blev gravid senaste än du tror?
  • Elsanpelsan
    Elin8401 skrev 2013-04-29 14:20:38 följande:
    Det e jätte skönt! Men i övrigt känner ja mej inte direkt gravid... Så ja vill verkligen göra ul nu! När började ni känna er gravida??

    Jag gick in i vecka 12 i söndags! :) känner mig inte heller särskillt gravid.. tyckermagen blivit mindre också, men tydligen kan den bli det, det är ju bara tarmarna fortfarande... berättade iaf för mamma idag och hon blev jätteglad :)
  • Elsanpelsan
    Elin8401 skrev 2013-04-29 14:37:07 följande:
    Tyckte oxå att det lilla som syndes på magen har krymt .... Men det va säkert bara tarmarna som syndes innan ... Åååå vad ja hatar å vara ovetande... skulle vilja ha ett Ultraljud i mobilen.. Så ja kunde få kolla på den Lill* nu!!!

    Haha det hade varit perfekt ;) men tyvärr får jag nog vänta till vecka 18...
  • Elsanpelsan

    Plötsligt är jag så sjukt hungrig, jämt! Var ska det sluta?! Godast just nu är varm toast med massvis av ost i som smälter så gott, mmmm... :)

Svar på tråden gravida från tråden= vi som försöker få bebis 2013