• Anonym ($$$)
    Äldre 14 Mar 14:38
    2734 visningar
    19 svar
    19
    2734

    Hur mycket pengar köper du barnkläder för?

    Hur många barn har du och hur mycket köper du barnkläder för varje månad, i snitt? (och hur gamla är barnen?)

    Mina barn är 1, 3, 4 och 5, jag köper barnkläder för i snitt 1500kr/mån vilket känns mycket eftersom att de ärver mycket av varandra. De två äldsta har iofs samma storlek vilket gör att de inte kan ärva varandras kläder men vi köper det allra mesta på rea och en del begagnat. Planerar långt i förväg och köper ex nästa års vinterkläder på slutrean året innan etc.       

    Har både pojkar och flickor men de har alla "unisex" kläder som alla kan ha. Köper mest lindex, kappahl och hm men även pop och villervalla etc. på rean.  

  • Svar på tråden Hur mycket pengar köper du barnkläder för?
  • Anonym ($$$) Trådstartaren
    Äldre 14 Mar 15:04
    #2

    Oj! Men, även för vinterskor, overaller, underställ etc.? Går de på förskola och behöver extra byten, mina gör det och behöver dubbelt av allt om inte 3 av allt (skor, stövlar, overaller, underställ, regnkläder etc.)

  • Anonym ($$$) Trådstartaren
    Äldre 14 Mar 15:13
    #5

    Jo, skor också tänkte jag! Jag har räknat med allt de har på sig. Jag tyckte att det blivit lite mycket senaste tiden men har iofs då också köpt mycket inför kommande år på rea men ändå väldigt mycket pengar när man kan klara sig på betydligt mindre som ni ger exempel på. Nu går de på ur och skur dagis och behöver väldigt mycket extra kläder, ssk ¨på vintern men ullunderställ, ullstrumpor och vantar, varma kämgor etc. men ändå... Får ta och fundera över hur mycket vi köper egentligen Hade förstått det om vi bara köpte nytt/till fullpris el dyra märken men det gör vi ju inte alls.

  • Anonym ($$$) Trådstartaren
    Äldre 14 Mar 15:22
    #6
  • Anonym ($$$) Trådstartaren
    Äldre 14 Mar 16:40
    #16

    Jag köper inte kläder varje månad heller men slår man ut det på ett år blir det ca 1500kr/mån Jag passar på att köpa alla vinterkläder på rean året/säsongen innan etc och då blir det ju en lite större utgift men den slipper man ju månaden innan vintersäsongen börjar

Svar på tråden Hur mycket pengar köper du barnkläder för?