Inlägg från: Lillstrumpa79 |Visa alla inlägg
  • Lillstrumpa79

    Hur mycket pengar köper du barnkläder för?

    Har en 8-åring & en bebis som borde kikat ut men surar i magen

    Har sån himla tur att ha en superduperbra secondhand-affär för barn i närheten. Har köpt massor av kläder där som ser splitter nya ut för en bråkdel av nypriset. Till exempel tröjor & jeans för mellan 30 & 70 kronor, Skor för sisådär 50 till 100 kronor, jackor & overaller ofta märkesgrejor (för att folk lämnar in sånt, inte för att jag väljer det) för 70 till 150 kronor, jättefina bebiskläder för 15 till 50 kronor plagget mm mm. Köper nytt  då & då naturligtvis men oftast bara vantar, strumpor & underkläder typ..
    Såvida det inte kommer superväxaperioder eller saker går sönder så handlar jag ca 3-4 ggr om året & då går jag först igenom vad som är för litet, slitet, sönder osv... Skulle tro att jag lägger väldigt lite på kläder jämfört med många. Har dessutom turen att ha familj i USA där kläder är mycket billigare än här så en hel del har köpts därifrån.

    Nyligen hade jag dock lite extra i plånboken & beslöt mig för att låta sonen fylla på sin garderob från ett köpcentra & då rök raskt 1200 spänn men det var han väl värd  

Svar på tråden Hur mycket pengar köper du barnkläder för?