Inlägg från: Utropstecknet |Visa alla inlägg
  • Utropstecknet

    En pinsam fråga men vad gör ni med det som blir kvar av falukorven?

    Menar du på ändarna där "rynkorna" syns? Den lilla biten skär jag av och slänger. Likaså hyvlar jag bort "knottrorna" som en del ostar har som översta lager och slänger. Smakar likadant men jag tycker det ser oaptitligt ut.

  • Utropstecknet
    Starkast skrev 2013-03-22 01:06:14 följande:
    Här sitter katterna och väntar ivrigt på snuttarna
    Ja, när jag hade hundar fick de "rynkorna och knottret" Skrattande
  • Utropstecknet
    NenneLo skrev 2013-03-22 01:13:38 följande:
    Rynkorna är ju det godaste!
    Då skulle du bo med ts, då skulle du får alla, och uppenbarligen stora "rynkor" Skrattande Förstår inte riktigt hur mycket av korven som h*n skär bort!
  • Utropstecknet
    Frontline skrev 2013-03-22 01:25:54 följande:
    WTF hoppas detta var ett skämt
    Haha räkor med ansikten

    behöver tips köpte 3 påsar frysta räkor med ansikten för att det var billigt...
    men vad kan jag göra med dom??? hur tillreder jag dom??
    kan man göra typ kycklingsallad fast med räkorna?
    tack för tips & råd
    Det är den charmigaste trådstarten jag sett här på FL, helt ljuvlig! Tror dock den var på allvar Glad
  • Utropstecknet
    Frontline skrev 2013-03-22 01:36:30 följande:
    Jag bröt nacken av ca 50 stycken förra helgen och jag såg hur deras min sakta försvann ner i soppåsen
    Haha Skrattande 
Svar på tråden En pinsam fråga men vad gör ni med det som blir kvar av falukorven?