En pinsam fråga men vad gör ni med det som blir kvar av falukorven?
Vilket? Vi äter det som steks, sparar resten av falukorven om det blir nått kvar.
Vilket? Vi äter det som steks, sparar resten av falukorven om det blir nått kvar.
Jag gillar inte att äta kanterna längst ut på t.ex en limpa. Jag börjar ta från ca 3:e-4:e skivan och framåt. De andra brukar nog tyvärr mest åka i sopen. Varför vet jag inte riktigt har alltid varit så,kanske för att de är så små :)
Har folk på jobbet som alltid pillar bort kanterna på brödet till och med på polarbröd :S men att någon skalar korven har jag aldrig hört talas om :P
Men varför äter du inte skinnet på vanlig korv heller???
TS! Vi borde dela på falukorven! Jag älskar yttersta delen men tycker inte om det i mitten. Kanterna eller skinnet (inte den röda plasten) är det godaste på korven!
Jag äter ändå det i mitten men jag hade gärna sluppit om det inte vore helt sjukt slöseri med mat.
Ändarna som är skrynkliga tycker jag inte om, det är kallt fett samlat i vecken som får mig att rysa.
Tur att hunden gillar det!