Inlägg från: LillaSoa |Visa alla inlägg
  • LillaSoa

    Madagaskar

    Hej! Vi kom hem från Madagaskar i januari med vår lilla dotter! Vad vill ni veta?! Var bor ni som väntar barnbesked?

  • LillaSoa

    Tack ska ni ha! Vi är naturligtvis överlyckliga här hemma och allt har gått långt över förväntan. Vår dotter fyllde två år i böran på mars och vi fick barnbesked i september förra året, då hade vi haft våra handlingar i landet i knappt ett år. Vi stod i "Sverigekön" i lite drygt tre år innan vi kunde förbereda och skicka våra handlingar till Madagaskar. Vi åkte ner ungefär en och en halv månad efter BB och var där ganska precis tolv veckor.

    Det är ett väldigt speciellt land att åka till men otroligt berikande på många sätt. Det man ska vara beredd på tycker jag är att det är ett av jordens fattigaste länder med allt vad det innebär men också vackert och annorlunda. Människorna är genomtrevliga och vänliga. Jag kan en del franska men det går nog att hanka sig fram på engelska enbart, lite beroende på vad man väljer att göra och bo. ACs kontaktperson pratar engelska.

    Om någon vill veta lite mer ingående detaljer om just våra erfarenheter och upplevelser får ni gärna inboxa mig!  Svarar gärna på mer ingående frågor men inte på offentlig plats ;)
          

Svar på tråden Madagaskar