Inlägg från: Lonlely Wolf |Visa alla inlägg
  • Lonlely Wolf

    Tråd för oss som söker vänner - Norrbotten

    Bra tråd hoppas vi hittar många vänner här i alla åldrar då även jag är från Tornedalen, men numera bosatt i södra Sverige. Jag är dock av den äldre generationen.

    Mina intressen är barnen, barnbarnen, fotografering (Photoshop), dans, inlines, slalom, blommor, trädgård, pormenader, bärplockning, fiske och att prata med folk.

  • Lonlely Wolf
    Barnlangtan skrev 2013-04-13 19:37:07 följande:

    Kul! måste då säga att det är stunder som den här då man önskar att man bodde söderut. Inte livat i en tråd för Norrbottningar. Får hoppas att fler kikar in här och skriver en rad

    Du jag måste säga att dröm inte om att flytta söderut för jag har ångrat bittert att jag flyttade ner till södra Sverige. För det första så finns det inga jobb här. Människor vill inte bli bekanta med någon och på området jag bor på så finns det 96% invandrare 4% svenskar. Någon gemenskap finns inte här så jag saknar det vänner jag hade uppe i Tornedalen.
  • Lonlely Wolf
    Barnlangtan skrev 2013-04-13 20:01:28 följande:

    Nej, jag vill verkligen inte flytta! Trivs bra här och har bott här hela livet. Jag behöver nödvändigtvis inte bo kvar på samma ställe, men i Norrbotten vill jag bo

    Ja du i Norrbotten kan man ha aktiviteter året om som slalom, pimpelfiske, meta på sommaren, plocka bär och allt annat. här i södra Sverige så sitter man inne i sin lägenhet från september till april innan man visar sig ute på gården. Det enda man gör är att gå till jobbet om man har ett och kommer hem och sitter inne i lägenheten. Man ska ha gott om pengar om man ska aktivera sig i en stad som krogen, gymmet för det är dessa två aktiviteter som står högst på listan att göra här. Jag är ingen korg eller gym människa.
Svar på tråden Tråd för oss som söker vänner - Norrbotten