Salladsbuffé - tips!
Vi tänkte ha en salladsbuffé på vår sons dop. Men jag behöver lite tips. Som "bas" tänkte vi ha kassler, grillad kyckling & räkor. Samt fullkorns- & vanlig pasta. Allt ska vara i separata skålar så man själv kan välja vad för sallad man vill ha. Men vad behövs för att få ihop en god räk-, kyckling- eller kasslersallad? Det jag kommit på hittills är förutom det jag redan skrivit; isbergssallad, majs, ananas, feta ost, oliver, citron, vanlig ost, tomat, gurka, paprika, rödlök, purjolök, röstade lök & ägg. Och dressingar rhode island, mangoraja & vitlöksdressing. Men det känns som att något fattas. I alla fall för att få ihop en god räksallad. Eftersom jsg själv inte är så förtjust i räkor så har jag ingen aning om vad som brukar vara i.
Nästa fråga jag har är hur räknar man ut hur mycket som behövs. Vi säger att det är t ex 30 personer. Ska man göra 30 port. av allt då för att vara säker på att det räcker?