• Pelin

Dör i drömmen

Hej! jag har i flera veckor drömt en dröm om att min kille planerar att döda mig, tillslut inatt så drömde jag om att vi kom fram till att han inte skall göra det. Vi gick ut för att resa långt bort men när vi kom ut till bilen så gick min kille iväg och gallskrek och hans kompis kom och sköt mig i huvudet. Jag ramlade i backen och efter några sekunder så dog jag helt och såg ett ljus som jag bländades av så jag vaknade upp ur drömmen. Jag insåg att jag var ensam i sängen så jag ropade efter min kille och han svarade från rummet brevid . först då upptäckte jag att jag är inte död på riktigt! Har någon en aning om vad drömmen betyder?  vill tillägga att jag inte är en olycklig och självmordsbenägen tjej utan allt flyter på och jag är lycklig! Tacksam för svar.

• Svar på tråden Dör i drömmen
  • Jessica84

Att drömma om död (sin egen eller andras) brukar oftast betyda att en förändring kommer ske, de kan vara både positivt & negativt

• pelinkorkmaz

Merhaba Pelin. Görünüşte kötü gibi görülen rüyaların manası hakikatta güzel olabilir. Bu bakımdan kötü gibi görülen rüyaların da insanı irşad edecek yönleri vardır. İnsanın içinde yaşadığı olaylardan rüya görebilir,insan bir şeyle meşgul olup onunla fazlasıyla ilgilendiği için hakkında ruya görur.Şeytanî rüya, insanı korkutup üzüntüden üzüntüye sevk etmek için, uyku halinde insanın kalbine verdiği vesveseden ibarettir,o zaman allahs sigin. Salih rüya, vaki olacak olan şeyleri vukuundan evvel fıtrî istidad ile idrak etmekten ibarettir.yani bu ruyalarin en guzelidir, YaZini tesadufen sitede buldum ve yazmak istedim,umarim okursun... Bende Pelin,memnun Oldum

Svar på tråden Dör i drömmen