• Lilia

    Resa utomlands...

    Klart att man får åka på semester som familjehem. Det har jag gjort flera gånger. Det är inte själviskt alls. Hade bio. föräldern skött sig från början hade barnet aldrig blivit omhändetaget. Så sluta vara så egoistisk!

  • Lilia
    Anonym (lvu 2) skrev 2013-04-15 19:46:32 följande:
    Hade soc skött sig och inte ljugit så jävligt, så hade mina barn varit hemma.



    Snälla, försök se till ditt barns bästa och inte till ditt eget. Barnet har det bättre där hon/han är nu. Kan du inte vara glad för barnets skull istället?
  • Lilia
    Anonym (lvu 2) skrev 2013-04-15 20:02:20 följande:
    Nej jag kommer aldrig vara glad över att barnen är på ett familjehem. De har inte alls det bättre där.

    Jag hoppas du själv blir anmäld och att du får en socialsekreterare som gör allt för att du ska bli av med barnen / barnet. Då kan du säga till mig att det var ju för mitt eget bästa. Fast det kommer du aldrig göra.



    Socialsekreterare är inga troll som slumpvis tar några barn. Det finns en orsak till varför barnet är omhändertaget. Socialsekreteraren har inget att vinna på att ljuga och ta ditt barn.
  • Lilia
    Anonym (lvu) skrev 2013-04-15 20:12:56 följande:
    Skött sig?

    Säger du så till dem som dör i cancer också?    Ähh...... hade NN skött sig hade NN aldrig fått cancer och dött....



    Det är en stor skillnad på att bli sjuk och dö och att inte ta hand om sitt barn! Det går inte ens att jämföra.
  • Lilia
    Anonym (lvu) skrev 2013-04-15 20:16:15 följande:
    Hur i h-vete (ursäkta ordval) vet du det

    Mitt barn har det defintivt INTE bra där det är nu! Varför ska man vara glad när ens barn lider?? Skulle du vara det så är du inte särskilt bra förälder må jag säga! 



    Om vi ska ta hur du är i den här tråden så är det bara du, du du! Oavsett vad du tycker om socialen och om det var berättigat med ett LVU eller ej så måste ändå det bästa vara att barnen få ha det så bra så möjligt där de är nu och du verkar inte vara så samarbetsvillig!
  • Lilia
    LinneaJosie skrev 2013-04-15 20:13:39 följande:
    Det spelar väl egentligen ingen roll för diskussionen om lvu:t var befogat eller inte? Det är ju inte socialnämnden som tar hand om ditt barn just nu, utan ett familjehem som inte haft något med själva omhändertagandet att göra. Det bästa vore väl att ditt barn får ha det så bra som möjligt tills det får komma hem? Tror du på allvar att en semesterresa skulle skada ditt barn?

  • Lilia
    Anonym (lvu) skrev 2013-04-15 20:27:59 följande:
    Jag skriver HELA TIDEN utifrån mitt barns situation och vad som är bäst för barnet, inget annat. Har du tolkat annorlunda så får du nog läsa mina inlägg igen.

    Tänk även på att vi är 2 som skriver här med lvuade barn. 



    Ja, jag har sett det. Men redan i ditt första inlägg så skrev du att DU inte ville att ditt barn skulle åka iväg för att umgänget gick förlorat. Varför kan du inte unna ditt barn en trevlig resa?
  • Lilia
    Anonym (lvu) skrev 2013-04-15 20:24:50 följande:
    Suck...... hur många tror du inte får barnen placerade PGA sjukdom?????

    Du är ju helt okunnig ..... titta vidare i andra trådar istället kanske?  

    I de flesta fall jag har stött på IRL så handlar det om misshandel och missbruk vid LVU, särskillt vid ett så begränsat umgänge.
Svar på tråden Resa utomlands...