• Pommac

    Vi som väntar på utredning!

    Den här tråden verkar passa mig. Jag har letat ett tag. Vi är 28 år både jag och min man. Vi har försökt få till det sedan i maj 2012. Detta har bara resulterat i mens gång på gång. Vi har nästan testat allt. För ca tre veckor sedan ringde jag gyn och vi fick hem ett frågeformulär som vi fyllde i och skickade tillbaka. Nu väntar vi ivrigt på ett brev från dem. Hur lång tid ska det ta? Evig väntan. Jag är överviktig men försöker åtgärda detta nu. Har ca 15 kg kvar till ivf. Har gett mig tusan på att det ska gå!

  • Pommac
    Venne skrev 2013-09-19 21:15:11 följande:
    Hej! Här kanske jag kan hänga lite Fick hem brev igår med remisser för blodprover och spermaanalyser. Känns drygt att gå och vänta på att vara på rätt cykeldagar för att lämna prov nu. Vi har försökt sen juni förra året, med ett tidigt mf i mars förresten.

    Hej! Jag är i samma situation. Gyn har ringt och sagt att vi ska få hem remisser nu också. Hoppas det kommer med posten i morgon så man får lite mer information. Känns som att vi väntat en evighet (tre veckor) på att de ska höra av sig. Jag antar att testerna blir i nästa cykel.
  • Pommac
    Emmalisett skrev 2013-11-27 20:14:11 följande:
    Hej! Jag och min man har börjat lämnat prover för eventuellt utredning, fick idag hemskickat en kallelse för synfältsundersökning, Känns som det är fel skickt, men är här någon som har fått göra detta då de börjat göra undersökningar inför utredning?

    Fick du något svar på proverna i brevet? Jag har för högt värde av prolaktin i blodet och väntar nu på en remiss till hjärnröntgen (då det kan röra sig om en godartad tumör) det är alltså inte cancer. Men denna tumör ligger nära synnerverna och synen kan då skadas och får jag svar på att jag har en tumör så får jag säkert göra en synundersökning också. Men de vore ju lite konstigt om de skulle börja med en sådan för dig i såfall? Då borde du ju också få röntga hjärnan först alltså kan man tycka. Du kanske borde ringa dit och fråga?
Svar på tråden Vi som väntar på utredning!