Inlägg från: Kramardig |Visa alla inlägg
  • Kramardig

    BF januari 2014

    Hej! Plussade igår men vågar inte tro det riktigt än. Ska ta ett till test om några veckor så jag kan känna mig lite lugnare.

    Vi fick ett missfall i februari, en vecka efter att jag plussade så var kanske i v.5 bara.

    Vi har en pojke som fyllde 2 år i mars och jag kan inte tänka mig honom som storebror!!

    Grattis alla!!

  • Kramardig

    Roligt att läsa när ni skriver om BIM och det. Själv vet jag inte när jag hade senaste mensen riktigt, bara att jag borde ha fått den här kring dagarna.

    Undra om jag kommer få göra VUL sen eller om BM "nöjer" sig med att det var ca en månad sedan jag hade mens? Spännande!

    När har ni tänkt ringa om att bli inskrivna? Jag tror faktiskt att jag våäntar någon vecka.. med sonen så ringde jag i ca v.5, direkt efter att jag plussade.

  • Kramardig

    Här har vi inte berättat åt någon än och har inte planerat att göra det dom närmsta veckorna iaf, skönt tycker vi :)

    Ni alla verkar tycka det känns bra med "mensvärken", själb vill jag inte känna den alls.. med sonen hade jag ingen ochsist hade jag väldigt mycket och det var "missfallsvärk"..

  • Kramardig

    Hur många test har ni tagit och vilket märke? Jag hade två stickor från testlagret som visade svagt positiv (olika dagar) men känner att jag vill ta ett till nu då det borde vara starkare men framförallt ett annat märke.. Har läst att Testlagrets kan ge "spökstreck" :/

  • Kramardig

    Grattis till er nya som kommit in i tråden!

    Här försöker jag inte heller tänka på graviditeten, jag har inte ens slutat snusa eller dricka Redbull som jag är halvt beroende av! Men det är för att jag är rädd att det ska hända något så jag får missfall igen.. meeen snart är det slut på allt!

  • Kramardig

    Här erbjuds inte vul bara för att man är orolig, utan det är nog om man har speciella skäl. Jag undrar om man får göra vul om man inte riktigt vet när man hade sista mensen?

    Det finns massvis med sätt att berätta på men vi kommer nog köra på t-shirt med texten "Storebror", så får sonen ha den på när vi träffar föräldrarna våra :) Med sonen ringde jag bara otroligt nervös och sa att jag var gravid så den här gången vill vi göra annorlunda ;)

  • Kramardig

    Oj vad ni verkar känna av graviditeten!! Här har jag inga symptom alls! Inga ömma bröst, inte tröttare, inge illamående.. nästan så jag blir orolig. Men med sonen hade jag inga symptom förrän i v.8 då illamåendet startade..

    LONDONSVENSKA: Jag tycker nog att du ska berätta åt din manma först istället för att riskera att hon får veta av någon annan. Men kan din mamma hålla tyst?

    Min mamma berättade dagen efter till min kusin och några grannar när jag car gravid med sonen, blev smått less då jag sa att hon INTE fick berätta åt någon annan än sin man.

  • Kramardig

    Sarakarla: Det är nästan så att jag längtar till illamåendet kommer bara för att få känna mig gravid. Men tänk så akönt om man slipper det heeelt!

Svar på tråden BF januari 2014