Inlägg från: Proppen |Visa alla inlägg
  • Proppen

    Första barnet - BF januari 2014

    Hej alla! är i v.5 (4+5) Jag mår inte heller illa.. och är inte heller speciellt trött så det enda som känns är lite molningar ibland och så ömma bröst.. känns väldigt overkligt!  
    Känner mig lite ensam för det e bara jag och min sambo som vet och han vill vänta lite med att säga det till någon. Men det är lite svårt att hålla sig hemlig inför de närmsta! Och det hade varit skönt att berätta för någon som varit gravid, eller för min vän som är gravid! Men jag ska vänta lite... :) Har ni berättat för någon än?

  • Proppen

    Usch.. jobbigt att må så illa... hoppas jag slipper :) 

    Inatt vaknade jag av att jag hade världens hugg/kramp i magen. Sjukt läskigt.. när det lugnat sig lite gick jag på dass och tänkte "nu kommer det att komma blod..." men det gjorde det inte... kändes dock som att jag skulle spy och ja.. en annan sak samtidigt! Isch.. lite omskakande och otäck känsla..men jag hoppas inte det var något med den lilla ärtan... kanske bara tarmarna som spökar...  

  • Proppen
    Tokfrans skrev 2013-05-29 12:36:46 följande:
    samma sak med mig, fast dagligen :P inte så kul 
    Skönt  på ett sätt att höra att jag inte är ensam men jobbigt att ha så varje dag... usch.. 
    Vill bara att veckorna ska gå så man kan bli mer säker.. VUL typ 4 veckor.. känns som en evighet.. man vet ju som sagt inte om det bara är en tom säck där eller så..

    LitenKnodd: försöker tänka som du. Om det händer något så är det väl något fel... man får väl trösta sig med det om det skulle bli MF.. 

    Men än så länge så är det positiva tankar som gäller :) Skicka positiv energi till livmodern och det som finns där i :D

     
  • Proppen

    Är det någon mer än jag som tycker att det är väääldigt svårt att våga umgås med folk nu... jag vill inte avslöja mig än och min kille är borta så honom kan jag inte "gömma" mig med... och alla jag vill umgås med vill dricka öl till helgen och det e konsert med vänner som jag vill se.. vet inte om jag vågar gå.. och en kompis föreslog ett glas på balkongen innan konserten.. visst ibland har jag väl låtit bli att dricka.. men mest om jag ska jobba.. och det e ju svårare nu när man ska ljuga! :D Min sambo vill väl va med och berätta så jag vill inte "svika" honom genom att göra det.. svåårt... 

  • Proppen
    Nathis skrev 2013-05-29 16:09:28 följande:
    va skönt, hoppas de håller i sig!:) håller med dig, allt detta känns väldigt overkligt:P
    Kan förstå att de känns lite ensamt då men vi på familjeliv finns här å prata med iaf!:)

    Själv har vi berättat för mina föräldrar å syskon 3 kompisar( dom flesta andra kompisarna ska få veta på fredag) min sambos mamma å mormor och nästan alla mina jobbarkompisar:) har svårt att hålla tyst;)
    ja mycket därför jag vände mig till familjeliv, så man kunde snacka av sig lite :) 
    Vilken vecka är du i?  
  • Proppen
    Evelina84 skrev 2013-05-29 22:50:58 följande:
    ja.. innan när mina vänner har beklagat sig till mig, när jag varit en av de första som vetat att de är gravida, har jag inte riktigt fattat.. :) jag har liksom tänkt att "det e väl ingen som märker nått! Jag dricker inte alltid, säg att du ska jobba eller nått! " Men nu inser jag att det faktiskt kan kännas lite jobbigt mest för att man vet att man har en hemlis kanske. :) är rädd att folk ska se igenom :) men gör de det så får det väl va så :) Och det e rättt spännande att ha den här hemlisen också :D
  • Proppen

    Jag har också ont i höfterna när jag ligger. så får sova mest på rygg... tänkte det var dags att byta säng (vilket det ÄR) men det kanske inte bara e sängens fel då.. :)
    Har fått ont i svanken också när jag varit ute och gått ibland... hoppas inte man blir en av dom med sjukt mkt värk... :/ 

  • Proppen
    linaochliten skrev 2013-05-30 13:02:38 följande:
    Idag är tung dag för mig. Ultraljudet visade ingen förändring från förra veckan, det är MA. Jag har fått tabletter och kommer börja blöda ut det på lördag. Fan, jag vill inte! Men bättre det än att veta att det kommer att komma men inte när. Lycka till alla andra, hoppas att allt går bra för er!
    Stor kram! 
  • Proppen
    Lövings skrev 2013-05-30 11:01:04 följande:
    FaN; välkommen hit! Tror nog att det är många av oss som även känner oss rädda och fundersamma på hur livet ska bli. Det är trots allt en väldigt stor förändring!!

    Idag va jag på mitt andra VUL för att kolla att allt är okej (åkte in för en vecka sedan för jag trodde jag fick missfall).
    Åhhhh hjärtat pickade massor och allt såg super ut! Fick en bild som jag tänkte lägga upp i bildtråden men de går visst inte från mobilen så jag får väl fixa de sen!! ;)
    Åh vad spännande! Det är det man hoppas på, men allt kan ju hända.... 
    Vilken vecka är du i? 
     
  • Proppen
    Lövings skrev 2013-05-30 21:41:28 följande:
    Jag har gått in i vecka 7 nu, så är inte särskilt långt gånget men vid denna tiden ska man kunna se hjärtat så det var en lättnad!
    Ska på mitt i v. 8 och gick in i 6 idag så lite tid kvaar... de ville inte göra det innan för de snackade om att gynekologen kanske inte kunde se och mäta ordentligt då. Fick du veta något mer spännande när du var där?  Vill se bild! Längtar till mitt. Känns lite mer säkert att berätta efter det iaf. Nu kan det ju i princip vara tomt... 
Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014