• Anonym (spöke)

    mitt ex är ett hjärnspöke jag vill ska få ro

    Jag har samma problem. Sjukt jobbigt! Hela mitt liv har denna helt fantastiska tjej funnits i mitt huvud. Så dyker hon upp i verkliga livet. Vi hamnar på en gemensam fest. Vi hånglar, vi älskar och sen blev det väldigt svårt att bryta upp. 

    Är gift. Har barn. Inte lämpligt alls. Hon var min barndomskärlek. First love. Nu måste jag fimpa henne för hon tar hela min vakna tid snart i huvudet. För hennes del har hon redan bestämt sig för mig. Helkonstigt för vi har inte träffas på över 25 år. Jag har fullt upp att hålla koll på hur jag ska ta hand om vardagen. Vill glömma henne och har brutit kontakten med henne, men hon fortsätter kontakta mig. Jag kan inte släppa bilderna och hennes kärlek. Vågar inte tro att jag kan bli lycklig med henne. Hon kommer säkert lämna mig.  

  • Anonym (spöke)
    Anonym (jenny) skrev 2013-05-21 04:21:53 följande:
    TS - jag har inte varit i din situation, MEN, liknande.. jag visste dock att jag inte ville ha tillbaka exet. Men älskade honom djupt. Det "dog ut" efter några år när jag förstod att jag älskade en illusion. Kanske måste du träffa exet och verkligen se om han är som du tror och om ni skulle ha något. Min kära gamla farmor har än idag (!!) inte kommit över "den där kärleken" hon aldrig tog tag i, och sen träffade hon farfar....

    För din, din mans skull, så kanske det är bra att reda ut detta? Men gör dte inte bakom ryggen. Gör det snyggt och ärligt om du väljer det. Det är mkt troligt att du inte alls skulle känna denna kärlek till exet när du väl lär känna honom. Det är trots allt 6 år sedan och din fantasibild av honom och hur det skulle vara behöver inte vara sann. Eller så är den det. och då gör du också rätt.
    Vill bara höja ett varningens finger. Jag träffade mitt spöke och blev blixtförälskad igen och fick honom tillfälligt. Nu är det helt omöjligt att få honom ur huvet. Jag är som din farmor. Till och med har vi pratat om döden och ålderdomen. Jag har gjort vad jag kan, så jag har inget att ångra. Men priset var fruktansvärt högt. Men hoppet lämnar en aldrig. Vad är det med de där spökena? Har funderat mycket på vad som ligger hos mig själv. 
  • Anonym (spöke)

    Älskar honom. Han ÄR kärleken! Tänker på varandra på semestern nu. Sen får vi se....

  • Anonym (spöke)
    googlade skrev 2013-07-06 23:57:09 följande:
    Som du har det ts, så har jag haft det av och till under 20 år. Min första kärlek och jag kan inte släppa kontakten, som det verkar - men vi är inte synkade.

    Det är sorgligt och underbart på samma gång, men i ditt fall - om ingen av er har barn ännu, ge det en chans.

     
    Vi älskade med varandra efter sommaren... över 30 år som kärleken håller i sig - till och från tar aldrig slut. Det går aldrig över. En dag så kanske det blir vi. Vi älskar varandra. 

    Dumpa...? vi har försökt. Det är ingen idé. Längtar nu!  
  • Anonym (spöke)

    Var ihop med fel man, träffade mitt "rätt" ex, men det blev inte rätt i alla fall. Nu har jag blivit förälskad i en äkta rätt person och det är 100000 ggr bättre och lyckligare kärlek. Tror att man saknar kärleken, den äkta ärliga kärleken. När man får den i en annan person blir man fri ex-drömmarna och hjärnspökena. Det är oavslutade relationer.....

Svar på tråden mitt ex är ett hjärnspöke jag vill ska få ro