Inlägg från: Anonym (efva) |Visa alla inlägg
  • Anonym (efva)

    Lever med en psykopat... Varför är det så svårt att lämna?!

    Första veckorna var han så underbar.. trevlig mot alla mina vänner o släkt. Fick mig att känna mig speciell. Jag var den enda som fått honom att må så bra. Hans ex var psykopat o jag trodde honom... Nu ett år senare så suckar han om nån ringer mig. Hälsar nån åå så är han så otrevlig att de går. Har nästan inga vänner kvar. Kommer jag 10 minuter sent frpn jobbet så ör hans humör föratört för den kvällen. Jag är en hora . En riktig slampa. När jag nån dag senare frågar varflr han säger så.. ja då har han aldrig gjort det. Jag hittar på. Han klaagar mycket över rivmärkena jag gett honom. Att jag gjort honom illa. Han har glömt att han fick dom när jag försökte få bort hans händer från min hals när han höll på att strypa mig. Han ringer läkaren o frågar hur han kan hjälpa mig när jag har ont. Men han missar att berätta att det är han som kastat mig i golvet.. Jag kastade ut honom (igen) Enligt honom så har han gått för att fundera.. han rinher inte men han vet att jag kommer ringa. Varför saknar jag honom? Varför kommer jag snart ringa och be om att han kommer hwm o jåller om mig? Det kommer gå en vecka.. kanske mer.. sen kommer han att komma på vilket luder jag är.. .

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-05-23 18:34
    Man liksom glömmer bort det elaka han gjort.. sen när han är elak igen så minns man vissa saker han tidigare gjort.. misshandelstillfällen som jag ibland tror är påhittade för att våra fina stunder får mig att förtränga det som hänt. Pratar vi om det så erkänner han inte eller får dwtatt låta som att jag överdriver. tänker varje gång man tar honom tillbaks att 'händer det igen så lämnar jag honom' Hur många fler finns det i samma sits?

  • Svar på tråden Lever med en psykopat... Varför är det så svårt att lämna?!
  • Anonym (efva)

    Hmm är så svårt.. saknar honom men hur bär man sig åt för att minnas det elaka och inte hans fina sidor?

  • Anonym (efva)

    Tack för alla svar. Låter som att vissa som svarar har erfarenhet av samma sak ? Har ni lämnat? Hur lång tid tar det egentligen tills att det slutar göra ont?

Svar på tråden Lever med en psykopat... Varför är det så svårt att lämna?!