• PatKay83

    Jo egentligen Cassidy men jag tjatade till mig ett redan förra veckan och där var inget kvar :(
    Bara att köra igen. Ska gå hela vägen nästa gång :)

  • PatKay83
    längtande83a skrev 2013-05-29 23:35:52 följande:
    Patkay verkligen trist att läsa, tänkte lite extra på dig idag! Hela vägen?
    Ja, inte bara bli gravid utan få ett barn också :)
  • PatKay83

    Tack Adina, visst är det så men även om det är sorgligt att tänka på så har en tyngd lyfts från axlarna iom vissheten om att det går. Sen kommer såklart dumma tankar som tänk om det tar lika lång tid tills nästa gång det tar sig, eller tänk om det var enda chansen. Ja, ni vet själva hur man stressar upp sig själv :S

  • PatKay83

    Cassidy, tror att man inte ska använda ÄLstickor pga hormonerna vi tar. De gör att det blir positivt. Första insem. gjorde de VUL precis innan för att se att det var på G men andra(som lyckades) gjorde de inte det. Man får hoppas att de vet vad de gör tror jag. Men jag känner igen det där. Man kommer på grejer som man tycker borde vara på ett sätt och sen grubblar man över det.

  • PatKay83

    Nej Minaz, så ledsen jag blir :( Vilken mardröm. Finns det inte någon fond som kan hjälpa till med sponsring kanske? Usch, önskar att jag kunde hjälpa. Största styrkekramen till er.

  • PatKay83

    Åh, så spännande Dianass! Nu stannar den också så vi får får första bullmage i tråden Skrattande

    Leya, inget är kört än! Hur svaga är testerna? Har du foto? Håller tummarna

  • PatKay83
    Leya skrev 2013-06-08 12:58:27 följande:
    jaha.... bim +2 idag och 15 dag efter insemination.. fortfarande ingen mens. Känner att det vore bra om mensen kunde dyka upp ifall det inte är som det ska så jag kan hinna med nytt försök under min semester.

    Kunde inte låta bli att ta ett nytt cb digitalt igår på em, men det stod återigen svart på vitt "ej gravid". Har inga teststickor kvar hemma. Mensen har liksom aldrig varit senare än 13 dag efter äl. Vilket var i förrgår...

    Kan det verkligen vara så att allt är som det ska men ändå fixar inte cb digital att visa "gravid" än?
    Om det är eftermiddagsurin så kan det väl mycket väl vara så att digitalt inte visar än. Håller tummarna riktigt hårt att det är därför :)
Svar på tråden Insemination - sommaren 2013