• linnea83

    Insemination - sommaren 2013

    Hej!Är gärna med :).Jag och sambon ska göra insemination i aug/sep om det inte tar sig innan då,men den chansen känns ganska liten..

  • linnea83

    Vi började väl egentligen försöka ganska snart efter vi blev tillsammans okt -11.Vi har känt varandra länge så det fanns liksom inga tvivel.Dock hade jag i maj det året slutat med p-spruta.Sen kom aldrig mensen..Trodde ju jag va gravid hela tiden!!Men så till slut i juli förra året så kom den..Och sen har den kommit i tid eller tidigare VARJE månad..I maj i år hade vi vår första tid i vår utredning.Jag har gått till privat gyn ett par år så han kände mig.Allt har gått väldigt smidigt därefter.Proverna var tagna innan vi träffade läkaren och allt va grönt.Efter nästa mens blev det äggledarspolning som inte hade några stopp.Han sa att det finns ingen anledning att vänta så vi kör igång med insemination efter semestern.Har läst ganska mycket om fet och vad jag förstår är det faktiskt inte så många som lyckas denna väg utan det är ivf som gäller.Men vi får ju klart göra det i läkarens steg :).Men är ändå försiktigt optimistisk :)..

  • linnea83

    Idag va jag hos min gynläkare för att kolla varför jag haft så ont i min mage (haft jätteont så trott att det va nån uvi eller nåt).Men allt va okej och nu kom äntligen beslutet att vi börjar med insemination efter nästa mens! :)).Ska äta pergotime 5 dagar från dag 5 och sen komma på ultraljud.Känner mig så himla lycklig nu!Äntligen händer det!

  • linnea83

    Fråga; Vad är det för insemination där du sövs?Har aldrig hört om detta innan :)..Hoppas allt gått bra för er och att ni får plus om 2 veckor!Själv ska jag ha mens om ca 1,5 vecka sen är det dags för första inseminationen :).

  • linnea83

    Va några dagar sen jag skrev.Inatt kom mensen precis när den skulle.Ska börja med pergotime inför insemination.Enligt appen (som nästan har stämt till 100% hittils) så kommer jag ha äl nästa helg.Nu undrar jag: Ni som har tagit pergotime; Kom er ägglossning tidigare,senare eller när den skulle?Kommer den när den ska så blir det ju ingen insemination denna cykeln!Så jävla besviken just nu!

  • linnea83

    Okej,tack för svar!Jag borde nog vara lättstimulerad då jag har äl av mig själv på dag 11..Så då är det bestämt!!Jag kommer hinna med inseminationen!Den kommer INTE komma på helgen!!INTE INTE INTE :).

  • linnea83
    Heidi82 skrev 2013-08-27 09:13:45 följande:
    Tog mitt gravtest i morse. Samtidigt som jag testade kom mensen, som befarat :) Jag kommer att ga vidare med IVF nu men kommer att fortsätta följa den här traden ända... Och fortsätter halla tummarna för er alla!
    Usch va tråkigt!Lycka till med IVF!!
Svar på tråden Insemination - sommaren 2013