Forum Kroppsligt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Snälla hjälp, bajsade sambo i ansiktet!!

  Sön 2 jun 2013 22:45 Läst 749915 gånger Totalt 239 svar
  Anonym (Anony­m)
  Visa endast
  Sön 2 jun 2013 22:45 +1

  Helvette!! det är kört för mig, kommer bli så jävla lämnad!!!

  Allt började i lördags då jag och min flickvän hade vart ute och firat våran 3års dag tillsammans. Allt hade vart perfekt och det var äntligen dags för det efterlängtade kvällsmyset i sängen, kryper ner under täcket för att börja värma upp henne med lite tunga osv.. men allt eftersom jag håller på så märker jag att hennes mage börjar bli lite orolig och bara sekunderna efteråt så smäller det till, hon lägger världens jävla fis rakt i ansiktet på mig! Jag bara såg hur anus öppnade sig på henne och hur gaserna flödade ut samtidigt som jag låg svettigt och instängt mellan bena på henne!!

  Lyckas till slut hitta en öppning i täcket och kastar mig upp, satt och stirrade på henne en bra stund innan vi bröt ihop i skratt..

  Så nu idag såg jag ett perfekt tillfälle att ge tillbaka när tjejen hade somnat i soffan framför tvn.. drog ner brallorna och riktade min slappa ringmuskel mot hennes näsa och tryckte av, men till min stora förvånad så lyckades jag att sprutlackera hennes ansikte med lördagens fina restaurangbesök!! Hon flög upp ur soffan och gav mig en rejäl jävla utskällning och ett redigt slag på kulpåsen, rusar in i badrummet o tvättar av sig och sedan satte hon sig i bilen och bara försvann.. Jag sitter nu och gråter av rädsla att bli lämnad ensam och vet inte hur fan jag ska kunna be om ursäkt för detta?? FÖR FAN JAG SKET HENNE I ANSIKTET!! ... Snälla jag ber er, ge mig tips på vad jag kan göra för att gottgöra henne?

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-06-02 23:20
  Okej då var det dags för min första edit på detta helvettet... Tog mig modet att få iväg ett sms där jag skrev: "Snälla älskling, hur konstigt detta än kan låta så var det inte meningen att bajsa dig i ansiktet! det måste du väll ändå förstå? snälla hör av dig! puss".

  ca 5 minuter senare kom detta svaret: "Jag kan inte förstå vilken otroligt äcklig jävla människa jag lever tillsammans med!! att den jag älskar mest av allt tar första bästa chans han får att bajsa i mitt ansikte.. jag är hemma hos mamma nu och hon tycker du är sjuk i huvudet efter jag berättat detta för henne.."

  Så nu vet även tjejens föräldrar om detta kan ju fan inte bli värre! Jag jobbar tillsammans med hennes pappa och vet inte hur fan detta kommer att sluta...

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-06-03 23:29
  Okej då vart det dags igen.. jag vet att ni väntat på uppföljning så här kommer den..

  Som ni kanske vet så jobbar jag för min flickväns pappa som självklart fått förklarat för sig in i minsta detalj vad som hände igår och blicken jag fick av honom när jag kom smygandes in gick inte att beskriva med ord! Men jag försökte att låsas som ingenting hade hänt och gick in i omklädningsrummet för att byta om.

  Dagen gick helt okej och klockan närmade sig 4 så satte mig i bilen och åkte tillbaka till firman för att duscha av mig. Som vanligt lägger jag alla kläderna vid skåpet och fortsätter in mot duschen, efter en liten stund så hör jag någon viska inne i omklädningsrummet men tänker inte mer på det. Kliver ur duschen men upptäcker att jag inte hade någon handduk med mig, ähh den ligger väll i skåpet då tänkte jag och vandrade vidare. Väl framme så är ALLA mina kläder borta det finns fan ingenting kvar att täcka sin frusna och nakna kropp med.. Sätter handen framför paketet och tassar ut lite försiktigt men givetvis så är det inte en endaste själ kvar alla hade åkt!

  Blir väldigt orolig då jag inte direkt är den personen som gärna visar mig naken bland andra människor.. Kollar ut mot bilen och vad ligger där? jo någon har försökt att vara roligt och lagt mina kläder ute på parkeringen brevid bilen. Jag bara känner hur paniken stiger och jag springer runt och letar efter något att täcka för mig med, men inte fan finns det något! inte ens en sketen jävla tidning..

  Jag har inget val utan måste ju få tag i kläderna, så jag kollar mig omkring VÄLDIGT LÄNGE innan jag får modet att springa ut naken till bilen. När jag kommit ungefär halva vägen så hör jag någon busvissla men jag kunde inte se vart det kom ifrån.

  Fortsätter och kommer äntligen fram till bilen, men givetvis så ligger det bara ett par kalsonger och en t-shirt på backen. Slänger på mig det som finns och hoppar in i bilen, som tur var så hade de lämnat nycklarna i dörren så jag kunde iaf starta bilen.

  Väl hemma så parkerar jag på gatan för att sedan springa i en jävla fart från parkeringen och hoppas att inte grannarna ser mig. Men när jag kommer runt hörnet så ska jag givetvis möta pratglada tant Märta, Jag vrålade "snälla ser du inte att jag är upptagen kärring j**el?!" och springer förbi henne in i trappuppgången.

  Fyra våningar senare så har jag äntligen nått min destination och försöker att låsa upp dörren med mina skakiga händer.. Slänger upp dörren och väl inne så möter jag min flickvän. Blev väldigt förvånad och frågade om hon hade något med detta att göra, men givetvis kunde jag inte bli arg på henne eftersom hon hade kommit tillbaka hem igen!

  Men nu till det värsta av allt... loggar in på facebook och det första jag möts av är en video där någon har smygfilmat mig springandes naken genom parkeringen. Väldigt detaljerat man såg precis att det var några grader kallt ute... USCH VAD JAG SKÄMS!! Tjejen gav tillbaka genom att skämma ut mig för alla hennes vänner.. Men nu är hon äntligen tillbaka hemma hos mig igen så antar att jag ska försöka hålla byxorna på framöver!

  Jag bjuder på stavfel då denna dagen har varit ett rent helvette på många sätt!

 • Tis 4 jun 2013 10:55 #161
  Något skrev 2013-06-04 10:54:46 följande:
  Vad ska man säga...?
  Kaffe ?
  The dumber people think you are, the more surprised they're going to be when you kill them.
 • Tis 4 jun 2013 10:55 #162
  Anton Chigurh skrev 2013-06-04 10:55:29 följande:
  Kaffe ?
  Ja tack.
  The dumber people think you are, the more surprised they're going to be when you kill them.
 • Anonym (filur­)
  Visa endast
  Tis 4 jun 2013 10:57 #163

  Jag tror inte att ert förhållande kommer vara så långvarigt om ni håller på och hämnas på varandra med omogna och elaka saker hela tiden... Kanske dags att växa upp för er båda och hitta någon ny att börja om på nytt med.

 • Tis 4 jun 2013 10:58 #164
  Anton Chigurh skrev 2013-06-04 10:55:29 följande:
  Kaffe ?
  Anton Chigurh skrev 2013-06-04 10:55:42 följande:
  Ja tack.
 • Tis 4 jun 2013 10:59 #165
  Anonym (filur) skrev 2013-06-04 10:57:40 följande:

  Jag tror inte att ert förhållande kommer vara så långvarigt om ni håller på och hämnas på varandra med omogna och elaka saker hela tiden... Kanske dags att växa upp för er båda och hitta någon ny att börja om på nytt med.


 • Tis 4 jun 2013 11:07 #166
  Tom Araya skrev 2013-06-04 00:00:05 följande:
  Om detta innehåller det minsta av sanning är det helt sjukt!
  Hur kan man ens komma på tanken?
  Galna hårdrocks musiker, sångare, skådespelare och konstnärer skulle helt säkert komma på den tanken. Kanske till och med någon uttråkad författare eller poet eller porrskadad ungdom som inte känner sin kropp eller bryr sig så mycket om sin partners välmående. Jag tycker "straffet" var för milt. Ts borde få städa toan i ett helt år.
 • Anonym (nobod­y)
  Visa endast
  Tis 4 jun 2013 11:13 #167
  Börja inte om med någon annan innan ni lärt er att behandla varandra med respekt. Ni förtjänar varandra.
 • Anonym (påhit­t)
  Visa endast
  Tis 4 jun 2013 11:22 #168

  tycker sättet du skriver på gör att det känns väldigt påhittat faktiskt.

 • Anonym (oj 3)
  Visa endast
  Tis 4 jun 2013 11:30 #169

  oj ts! vikken jävla story! men lite kul e ju att nu har ni varit lika jävliga mot varann iaf=)

 • Tis 4 jun 2013 11:35 #170

  Trolleri trolleralla....

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll