• Anonym (S)

    Någon som stämmer in på karaktären "Mats" i boken "Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation"?

    Anonym (svårflörtad) skrev 2014-01-02 23:43:05 följande:
    Jag vet inte alls. Kan jag ens ta upp det när jag själv har snokat med mitt fejk-konto?

    Jag kanske borde låtsas som ingenting och vara som vanligt. Och märker jag att det händer igen så kan jag återaktivera mitt konto och skylla på att jag hört att han fortfarande var online och ville kolla det själv? Eller nåt sånt? Och om han inte loggar in igen så kanske det inte var nåt att hetsa upp sig över? För då tyder det ju på att han inte hittat något intressant där som är värt att logga in för igen? Han kanske är en Mats som du säger, som har svårt för närhet och så. Han kanske är osäker - vilket jag ibland misstänker - trots att han själv aldrig skulle erkänna det? Och att han då måste få bekräftelse på dejtingsidan? Eller nåt sånt? Griper jag efter halmstrån?
    Förlåt, men är det ens okej att han LETAR efter något annat mer intressant då? :/ Även om han inte hittar det? Han ska väl inte ha behov av det, tänker jag?

    Har inte följt tråden så noga här, så jag vet inte var ni står riktigt, men det känns ju INTE kul om ni diskuterat det och att det ändå inte blir bättre.

    I 30 minuter "kollar" man inte, tycker jag. Då GÖR man något mer än bara tittar omkring sporadiskt.

    Sen är jag själv nojig också, så jag hade tagit illa upp för minsta lilla, men jag hade sagt att en väninna hade sett honom online eller liknande ifall det går att köra med. En vit lögn, för att se vad han säger. Du bör ta upp det om du vill vara med honom.

  • Anonym (S)

    Hej alla Matsar! Har följt den här tråden ett tag för jag tror också att jag är en Mats. Har varit singel i ca 5 år, men är sedan en månad tillbaka tillsammans med en kille. Han är världens snällaste, söt, snygg, men jag kan inte säga att jag är SUPERKÄR i honom.. Jag tror jag är kär (känns som det var så länge sedan jag var det så jag har glömt bort hur det känns..) Jag tycker om att vara med honom, men har även ett stort behov av att få vara själv ibland, det känns som att han vill vara mer med mig än jag vill vara med honom. Vi har ändå kul ihop när vi träffas. Jag har träffat hans föräldrar och det gick väl lite sisådär.. Börjar bli rädd att jag börjar hitta fel hos honom men försöker tänka på "stoppskyltarna" i boken. Ville egentligen bara skriva av mig lite... 

  • Anonym (S)
    Anonym (en till mats!) skrev 2014-08-19 17:14:10 följande:
    Hej!

    Försöker du öppna dig och släppa in honom? Det är klart man måste ge det en chans, men om du inte känner att det utvecklas kanske det inte är rätt. Jag stannade för länge i mina förhållanden i hopp om att jag skulle börja känna mer och det gjorde jag aldrig. Men jag har verkligen sett mina gamla förhållanden som träning för att lära mig prata om känslor och vara nära. Nu när jag (förhoppningsvis) träffat rätt har jag knappt haft några Matssympton. Vet dock inte om det hade gått så lätt om jag inte jobbat med mig själv?

    Men du kanske ska ge det lite tid, göra tvärtom-metoden (gå emot dina impulser som att tex dra dig undan/inte prata osv). Känner du att inget händer sen är det nog bäst att dumpa... Man kan faktiskt bli kär på riktigt, jag som knappt trodde att jag kunde det :)
    Mm, det jag känner är väl att vi kanske gått lite för fort fram att säga att vi är tillsammans. Och om jag känner så så är det kanske ett varningstecken? Nej men jag trivs i hans sällskap, det jag kan känna är tråkigt är att vi har väl inga jätteintellektuella diskussioner.. Jag tycker sånt är intressant. MEn jag tror jag ska ge det lite mer tid, är jätterädd för att det ska bli så som du har haft i dina förhållanden! 
  • Anonym (S)
    Anonym (svårflörtad) skrev 2014-08-30 15:41:37 följande:
    Hej S! Välkommen till gänget, vi är ju hårdnackade Matsar som dock också är levande bevis på att det kan funka även för oss!  

    Hur träffade du killen? Var det en (eller nu 1,5?) månad sedan ni träffades för första gången eller hur länge har ni känt varann? Det är väl i sig ett varningstecken att du tycker det har gått för fort fram, men det behöver ju inte betyda att du inte skulle känna något ifall det går mer i din takt. Att ni inte har några intellektuella diskussioner däremot, vilket du verkar tycka är viktigt (det gör jag med, eller åtminstone att man kan ha diskussioner om saker ting även fast de inte är särskilt intellektuella haha), är dock kanske ett tecken på att ni egentligen inte har något gemensamt? Eller att ni inte har så mycket att prata om? Detta är bara en gissning av mig baserat på hur det har varit när jag själv tidigare har träffat någon. Men hur känns det nu? Har någonting ändrats?

    Lycka till iaf!
    Vi har (på mitt initiativ) tagit en paus nu. Vi bor i olika städer och jag har väldigt mycket på jobbet nu så jag kände att det var det bästa. Jag var bortrest i två veckor och saknade honom inte så mycket, så jag kände att det var schysstast för båda två att göra såhär. Känns bra ändå. Tillbaka på ruta ett ;)
  • Anonym (S)
    Anonym (svårflörtad) skrev 2014-09-20 15:36:41 följande:
    Det låter som ett bra beslut ändå. Det säger nog en del att du inte saknade honom så mkt under de två veckorna som du var bortrest. Hur känns det nu? Jag vet inte om du är en av oss som dejtar (dejtade) via nätet? Dejtar du andra nu eller ligger du lågt?
    Nu har jag "glömt" honom helt, med risk för att låta elak ;) Jag har dejtat en del via nätet förut, nu har jag reggat mig igen. Men ingen dejt än så länge. Har mest blivit besviken för att jag inte hittat nån jag klickat med där förut. Har ändå träffat kanske 6-7 killar via nätet. Så nu undrar jag VAR han med stort H är någonstans??! Kommer jag nånsin träffa honom?
Svar på tråden Någon som stämmer in på karaktären "Mats" i boken "Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation"?