• Anonym (me 2)

    Någon som stämmer in på karaktären "Mats" i boken "Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation"?

    Anonym (d) skrev 2013-08-21 21:43:45 följande:
    Åh hur kan man bli så löjligt glad över ett sms fick: somnar snart men sov så gott baby! puss  det var ett efterlängtat baby kan jag säga ( jo på tal om något helt annat gör jag de gubbarna "manuellt" tex den sista : - D men utan mellanslag så blir den så sen)

    Då verkar det ju som han tycker om mig trots allt.. 
    Ååå, va gööölligt sms

    Och då undrar man hur sjutton man kan ha såna hjärnspöken... man bygger upp så jäkla mkt i sitt huvud. Tänk om det e så att han inte alls tvekar gällande er... ??? En tanke som bara slog mig...
  • Anonym (me 2)
    Anonym (svårflörtad) skrev 2013-08-22 07:52:27 följande:
    Det där med att bli ännu mer intresserad av killen visar ointresse, att man vill ha det man inte kan få typ, det är nog väldigt vanligt. OCh jag är väl egentligen lite likadan, fast ändå inte. Är de för på så blir jag avtänd, visar de ganska tydligt att de inte anstränger sig eller inte bryr sig så blir jag avtänd, men är de precis lite mitt emellan där jag känner att killen kanske eventuellt har känslor/vill mer men att jag måste jobba lite - då blir jag väldigt intresserad! Det är allt konstigt hur den mänskliga hjärnan fungerar... :) (Vad jag vill säga är att jag förstår ändå att du inte har tröttnat på ett vis, eftersom knasjocken konstant har hållt dig på en armlängds avstånd och är det så att du har glidit iväg lite så har han snabbt håvat in dig igen, så du har inte haft möjligheten att glömma honom.)


    Åhh. det e verkligen huvudet på spiken om allt du skriver!!

    Nu har jag kommit till en punkt där jag inte alls vill "fråga honom"... nu känner jag att jag inte vågar längre... utan nästa gång han hör av sig, typ till helgen... så vill jag nog mest bara "spela lite kall"... för han gör ju just precis det du skirver, han låter mig inte glömmahonom, han gör sig hela tiden påmind... och eg är ju det jävligt taskigt! Har funderat, o om jag "ställer honom mot väggen" o frågar om vi ska ses osv... o e så rak,som jag skrev om i tidigare mess så e jag rädd att han inte kommer höra av sig Och det är just det jag inte vet om jag klarar av att hantera Då kanske det är bäst att låta bli...? Å låta honom få höra av sig...men att jag inte skämtar o har mig utan bara svarar neutralt på hans frågor, frågar tillbaka osv... o sen att jag inte hör av mig, utan låter hela tiden vara han som tar initiativet...     vet inte men detkänns som ett "mildare" steg... vad tänker/tycker ni??
    Nu har vi inte hörts av sen i söndag, o gissar jag rätt så hör han av sig till helgen...

    Grejen är att jag är i ett mellanläge på jobbet nu, där vi inte har så mkt att göra... o därför e mina tankar på honom 24/7... men allt drar igång igen o ca 10 dagar o då kommer jag foka på annat...o inte tänka på honom lika mkt, o då vill jag inte ångra mig att jag gjort nåt dumt just nu... gahhhhhh, va svårt

  • Anonym (me 2)

    Hej på er :)

    Long time no ser :) Minns ni mig? :)

    Hur går det för er? Verkar som ni alla 3 är i relation nu Har inte hunnit läsa ikapp men uppdatera mig om ni vill :)

    Kram på er

Svar på tråden Någon som stämmer in på karaktären "Mats" i boken "Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation"?