Inlägg från: MissFörstånd |Visa alla inlägg
  • MissFörstånd

    Februari bebisar 2014 ;)

    Hejsan!

    Plussade för en vecka sedan. Blir vårat tredje barn, inte planerat men ack så välkommet . Bf 18/2 (om någon vill skriva in mig i listan). Har barn födda -07,-12 så det blir ganska tätt nu. Är i v 6 (5+0) idag.

    Grattis till er alla

  • MissFörstånd

    Elinos - Innan jag plussat hade jag jätteont i fogarna (varit sjukskriven mina tidigare grav pga detta), det var då min första misstanke kom men när jag hade plussat så liksom försvann alla symptom. Kollade i torsdags och jodå jag är fortfarande gravid . Men jag känner ingenting! Mår toppen, inte ont! Lite trött, men det kan jag ta .

  • MissFörstånd

    Såg att någon skrev att de var hungriga hela tiden och det instämmer jag i. Jag kan äta hela tiden utan problem så man får väl försöka tänka på VAD man äter. Lätt att säga nu när jag äter godis . Vägde mig imorse och har iaf inte gått upp något.

    Jag känner inga symptom alls på att vara gravid förutom humöret så som har väääldigt snabba övergångar.

  • MissFörstånd

    Jag gjorde bakingsoda-testet när jag väntade sonen och det visade på en flicka

    Mammas nya har dock aldrig gissat fel och idag när vi berättade om att vi skulle ha en till liten så sa han direkt att det blir en flicka så vi får väl se   


    ღ ♥♥ ღ
  • MissFörstånd
    AC24 skrev 2013-08-17 10:44:04 följande:
    Är det nån som vet hur man lägger upp en bild från mobilen på familjeliv? Blir tokig...

    Har du laddat ner nya appen?
    ღ ♥♥ ღ
  • MissFörstånd
    Jennifer93 skrev 2013-10-21 21:12:05 följande:

    Hej! Jag är också ny här på FL. Jag är 20 år gammal, väntar mitt första barn tillsammans med min älskade fästman. Vår lilla flicka i magen är beräknad till den 13 februari:)


    Bra datum :), min födelsedag.
  • MissFörstånd

    Kan någon ändra mitt datum i listan från 19/2 till 22/2 och vi har inte kollat kön så det är nog någon som skrivit på fel rad för vi vet inte vad vi väntar på för krabat.

  • MissFörstånd
    Mli 014 skrev 2013-10-24 21:24:37 följande:

    Jag väntar enligt RUL en pojke till den 24/2 men vi ska få planerat kejsarsnitt tyvärr, så datumet kommer nog att skjutas fram lite.
    har sedan innan en pojke -2010
    och en pojke mer - 2013


    Men om du får planerat snitt får du väl det tidigare än bf? Det får iaf jag.
  • MissFörstånd
    missmaria85 skrev 2013-11-10 10:34:38 följande:

    Nu e d ju inte så långt kvar. 13veckor. Har några av er börjat köpa vagnar /babyskydd än? Vi har en bugaboo donkey black edition å är så nöjda. Smidigt eftersom man kan använda den till båda å även skjuta ihop den när man bara har ena med sig. Vi beställde den från en sida i England i våras å fick hem allt på 2 veckor för en betydligt mindre summa än dom kostar här. :)


    Vi har också köpt en donkey . Vi köpte dock vår från Holland :)
  • MissFörstånd

    Längesen jag kikade in här. Jag har börjat jobba så det är en del att stå i. Ska jobba framtill jul har jag tänkt. Hur länge ska ni jobba?

  • MissFörstånd
    Mli 014 skrev 2013-12-04 14:30:43 följande:
    Hihi jag går ju hemma mammaledig med nr 2 och jag har mammaledigt fram till nr 3 kommer, så det har jag ju "planerat" bra =)

    Jag är också egentligen mammaledig med nr 2 men kände att jag måste ut och jobba lite innan 3an .

    Nu har jag vabbat sen i fredags och nu börjar det blir riktigt jobbigt. Tidigare graviditeter har jag haft jättejobbigt med foglossning men nu har jag klarat mig bra fram tills nu när jag måste bära sjuklingen hela tiden. Med nr 2 var jag heltidsjukskriven från v 20 för fogarna.

    Från 22/12 kommer det vara jättelite jobb så jag jobbar nog inte så mycket efter det.
  • MissFörstånd

    Hejsan tjejer! Jag vet inte om ni minns mig men jag är gravid med tredje barnet som är beräknat 22/2 men blir kommer bli ett planerat snitt före bf. Jag har mått helt okej hela graviditeten men är sjukskriven för foglossning och har sjukt tråkigt hemma om dagarna.

    Är det fler som fått bebis förutom lilla Tyra som föddes? Grattis till er isf .

Svar på tråden Februari bebisar 2014 ;)